Diana Șoșoacă, la un pas de otrăvire? Ce a primit senatoarea AUR acasă. Medicul ei a chemat-o la analize, imediat

Diana Șoșoacă, la un pas de otrăvire? Ce a primit senatoarea AUR acasă. Medicul ei a chemat-o la analize, imediat
Diana Șoșoacă, la un pas de otrăvire? Ce s-a întâmplat cu senatoarea AUR

Susținătorii formațiunii AUR au avut mari emoții pentru Diana Șoșoacă, care a trecut prin clipe groaznice. Senatoarea celui mai controversat partid al zilelor noastre a fost la un pas de otrăvire? Medicul acesteia a chemat-o urgent la analize.

Diana Șoșoacă, la un pas de otrăvire? Ce s-a întâmplat cu senatoarea AUR

Unul din politicienii noi apăruți pe scena politică din România a avut parte de momente grele. Amintim că liderii partidului AUR s-au făcut cunoscuți în ultimul an din cauza discursurilor și a perspectivei diferite în care curios de mulți români s-au regăsit peste noapte.

Cu toate astea, părerile rămân împărțite în privința acestora. Pozițiile lor au fost mereu categorice în privința restricțiilor impuse de către autorități împotriva răspândirii coronavirusului.

Diana Șoșoacă a fost printre cei mai vocali membri, mai cu seamă în discuțiile avute cu români pe rețelele de socializare, unde a reușit să strângă pe cât de mulți adepți, pe atât de mulți dușmani. Recent, senatoarea AUR a povestit cât de dură a fost campania pentru alegerile parlamentare, mărturisind că a fost prevenită că ar putea să i se întâmple ceva rău.

”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc”

”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav…

Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a povestit Diana Șoșoacă, despre faptul că ar fi putut să fie otrăvită.

Cum s-a întâmplat totul?

”Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte. Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″
Diana Șoșoacă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI