Diana Șoșoacă a făcut mișto de Ludovic Orban în Parlament. Toată sala a râs copios

Diana Șoșoacă a făcut mișto de Ludovic Orban în Parlament. Toată sala a râs copios
Diana Șoșoacă l-a luat în derâdere la Ludovic Orban. Tot Parlamentul a râs de oficial

Diana Șoșoacă l-a luat în derâdere pe Ludovic Orban. Cunoscutul fost senator al partidului AUR l-a făcut de râs pe oficialul PNL în Parlament. Ce a spus avocata și cum a reușit să stârnească hohote de râs într-o sală întreagă?

Diana Șoșoacă l-a făcut de râs pe Ludovic Orban în Parlament

Senatoarea independentă a șocat din nou pe toată lumea cu abordarea sa. Diana Șoșoacă a făcut un real spectacol în Parlament, iar de această dată toate săgețile sale s-au dus către nimeni altul decât Ludovic Orban.

Comentariile care au făcut o sală întreagă să râdă au fost cuprinse în dezbaterea privind Planul Național de Redresare și Reziliență. Aceasta a luat cuvântul în plenul celor două Camere unde a fost prezent și prim-ministrul României.

Cea din urmă a lansat acuzații dure la adresa guvernului de la putere pentru modul în care a fost elaborat PNRR: ”Stăm și asistăm la cel mai mare circ pe care l-am văzut vreodată. Vorbim despre ceva ce nu există, un plan iluzoriu. Suntem împrumutați pe 500 de generații și domnul Cîțu mai vrea să ne mai împrumute pentru încă 500 de generații.”

Senatoarea a început mai apoi să recite câteva versuri din Mihai Eminescu, ulterior s-a enervat după ce a fost avertizată de Ludovic Orban, președintele de ședință, că i se termină timpul alocat.

Din momentul acela, Iovanovici mai avea la dispoziție doar 1 minut. În replică, avocata i-a spus lui Orban că el nu ar rezista niciun minut, fără să menționeze la ce se referă, de fapt.

Dialogul care a stârnit hohote de râs

Diana Șoșoacă: ”Și, în final, haideți să ne amintim de Eminescu:

Și acum priviți cu spaimă fața noastră sceptic rece,
Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.”

Ludovic Orban: ”Timpul v-a expirat.”

Diana Șoșoacă: ”Lăsați, domnul Orban, că dumneavoastră nici 1 minut nu rezistați (râsete în sală, n. red.). Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi … (a rămas fără sunet la microfon, n. red.).”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI