CTP o desființează pe Diana Șoșoacă: ‘Ce mai face acum senatoarea Urlătoarea?’

CTP o desființează pe Diana Șoșoacă: ‘Ce mai face acum senatoarea Urlătoarea?’
CTP, ironii la adresa Dianei Șoșoacă. Cum a poreclit-o acum

O nouă zi, o nouă ironie din partea lui Cristian Tudor Popescu la adresa senatoarei Diana Șoșoacă! Acesta a avut cuvinte dure de spus după ce a aflat că vor exista anumite reguli de relaxare. Gazetarul este de părere că ar senatoarea nu va mai avea ce să facă acum când toată lumea se îndreaptă spre normalitate.

CTP, un nou atac la adresa Dianei Șoșoacă. Ce a putut să spună acum

Cristian Tudor Popescu a avut din nou o intervenție prin care a reușit să o ironizeze pe Diana Șoșoacă. Acesta  este de părere că măsurile de relaxare aduc speranță printre români, dar, în același timp, el se întreabă ce vor face în continuare toți cei ce au fost scepți atunci când a venit vorba despre virusul ce a pus la pământ o lume întreagă.

„Când spui relaxare, se gândesc oamenii la mare, la soare, aia înseamnă relaxare, normalitate înseamnă ceva cenușiu, relaxare e mai mobilizator. Dacă se consideră în acest moment de către factorii responsabili că această măsură poate fi luată e foarte bine. Aceste măsuri înseamnă o creștere a luminiței de la capătul tunelului, adică ne aflăm pe o pantă descendentă a pandemiei, avem speranță în acest moment că vom petrece o vară mai relaxată sau mai normală decât cea a anului trecut.

Gândul meu se îndreaptă în aceste momente către cine? Eu nu sunt creștin, dar probabil sentimentul este creștinesc. Către toți antivacșii, către toți antimască, toți conspiraționiștii covidului, care un an și ceva au avut un sens în viață. Oamenii ăștia au fost și ei cineva vreme de un an și ceva. S-au simțit importanți.”, a zis CTP la Digi24.

Porecla pe care i-a dat-o CTP senatoarei Diana Șoșoacă. Ironiile nu se opresc aici

Cristian Tudor Popescu a făcut o paralelă între persoanele ce au condamnat purtarea măștii cu modul în care s-au comportat și cei ce fac parte din organizația QAnon din America în momentul în care Donald Trump nu a mai primit funcția de președinte. În același timp, acesta se întreabă ce o să mai facă Diana Șoșoacă, pe care a ironizat-o cu porecla ‘Senatoarea Urlătoarea’, în următoarea perioadă.

„Au fost mai deștepți decât noi, ăștia, botnițarii, ăștia care s-au înțepat, ei au fost deștepți, dom’le – nu mă prostiți voi pe mine! Și acum? Acum cred că vor cădea într-un soi de depresie, cum s-a întâmplat cu indivizii ăia, QAnon, din America, organizația de conspiraționiști frizând demența, în clipa în care Trump nu a reușit să întoarcă rezultatul alegerilor, în care nu a venit cu armata să-i aresteze pe congresmeni. Nu. Și atunci, întrebau pe net: Și noi ce facem acum? What we gonna do now? Acu’ ce facem? Nu mai avem niciun scop în viață.

„Ei, cam asta se va întâmpla acum cu toți cei pe care i-ați văzut și i-ați auzit în anul acesta, purtătorii de goarne. Ce-o să mai facă de pildă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea? Ce mai spune, ce mai face, ce clădire mai asediază acum din Capitală?”, a mai spus CTP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI