Diana Enache a divulgat secretul mizer din showbiz. Ce a pățit de când a început să cânte, de fapt

Diana Enache a divulgat secretul mizer din showbiz. Ce a pățit de când a început să cânte, de fapt
Diana Enache a divulgat secretul mizer din showbiz

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a povestit cât de greu este să răzbești în domeniul showbiz-ului, dar mai ales de cât de greu i-a fost să scape de titulatura de ”fata lui tata”.

Diana Enache a divulgat secretul mizer din showbiz

Diana Enache a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani unde a cântat o piesă. Fiica lui Adrian Enache a povestit că i-a fost greu să demonstreze că ea chiar are un cuvânt de spus în muzică și că nu este doar ”fata lui tata”. Tot Diana Enache a povestit că după tentativa de viol prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani a avut nevoie de multă terapie.

”Eu chiar cant, nu sunt fata lui tata. După evenimentul prin care am trecut (n.red. tentativa de viol), am schimbat vreo patru psihologi, au zis ca sunt un caz pierdut. Dar astea au trecut acum, cant, merg la evenimente. E greu, daca nu dai bani sau nu esti cu cineva e greu sa razbesti”, a mărturisit Diana Enache.

Diana Enache a depășit calvarul prin care a trecut

S-au scurs aproximativ șapre ani de când Diana Enache a trecut printr-unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Aceasta a fost atacată de un libanez, care a încercat să o violeze. În plus, agresorul a tăiat-o și cu un cuțit pe gât, pe sâni și pe mâini. Deși a rămas traumatizată de acest episod, iată că Diana Enache a reușit să îl depășească.

”Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane, și în palme, n-au trecut încă, cicatricile sunt în continuare. S-a pus problema atunci să fac o intervenție cu laser și să scot cicatricile, dar eu sunt o fire puternică, lucrurile astea fac parte din mine, din experiența mea. Îmi arătă cât de puternică sunt când mă uit în oglindă.”, spunea Diana Enache pentru click.ro, în urmă cu un an.

Diana Enache, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva a mai spus că rugăciunea a fost cea care a ajutat-o mult să se vindece sufletește.

”De când am aflat că a fost eliberat am trăit cu niște frici, dar mi-am dat seama că totul pornește de la cap. Dar am trecut peste prin rugăciune, pentru că pe mine rugăciunea m-a ajutat foarte mult. Sunt un om credincios, eram și înainte, dar odată cu acel eveniment neplăcut, uite că m-a ajutat.”, a mai adăugat artista Diana Enache.

Urmăriți Playtech.ro și pe