Unde și-a cunoscut Diana Enache soțul. Ce a putut să îi dea să mănânce, la prima întâlnire

Unde și-a cunoscut Diana Enache soțul. Ce a putut să îi dea să mănânce, la prima întâlnire
Unde și-a cunoscut Diana Enache soțul. Ce a putut să îi dea să mănânce, la prima întâlnire

Diana Enache de la Știrile Pro TV nu este singura vedetă de televiziune din familie, deoarece soțul ei este regizor, iar cumnata și socrul sunt actori. Iată cum e viața de familie pentru îndrăgita prezentatoare de știri, cum și-a cunoscut soțul, dar și cum au trecut ultimele 6 luni pentru ea fiul ei, Tomas, în vârstă de aproape 6 ani.

Unde și-a cunoscut Diana Enache soțul

Diana Enache a vorbit despre cum și-a cunoscut soțul, pe Adrian Horobăț, în vârstă de 45 de ani. ” (…) Într-un club din Centrul Vechi. M-a cucerit, apoi, la o cină cu varză călită”, a povestit Diana Enache pentru Click!.

sursa foto; OK România
sursa foto; OK România

S-au căsătorit anul trecut

Întrebată cum și-a petrecut ultimele șase luni, alături de fiul ei, Diana Enache a povestit:

”Dansăm, țopăim, jucăm teatru, facem pantomimă, batem step – toate, în casă. Apoi, afară cutreierăm orașul, căutăm străduțe cu case vechi, cu arhitectură frumoasă, care să-l inspire pe băiețelul nostru la desen. În această vara, vrem să vadă colțurile acelea minunate de București cu graffiti și Street Art. L-au impresionat cele de pe Arthur Verona, așa că mai căutăm să-i arătăm. I-am explicat că trebuie să avem și mai multă grijă de noi, că este important să continuăm să ne spălăm pe mâini, să purtăm masca și să nu ieșim din casă pentru că un virus, un “inamic”, precum unii din jocul lui preferat, Minecraft, ne poate îmbolnăvi, iar noi nu avem, deocamdată, toate armele necesare să îl învingem. Așa că, trebuie să fim deștepți și să ne ferim până când medicii vor găși o soluție. Și copilul a înțeles atât de bine încât îmi atrăgea atenția dacă îmi pică masca de pe nas”, a mai spus Diana Enache.

Diana Enache, în vârstă de 40 de ani și soțul ei, Adrian Horobeț, s-au căsătorit abia anul trecut, în decembrie. Cei doi formează un cuplu de aproape 10 ani, iar fiul lor s-a născut în ianuarie 2014. Adrian Horobeț, de meserie regizor, s-a implicat în mai multe campanii umanitare, regizând diferite spoturi, însă a lucrat și cu frumoasa Antonia, ”aranjând” unul dintre clipurile muzicale ale artistei. De asemenea, a colaborat, tot în calitate de regizor, cu Gică Hagi, iar apoi cu Adrian Mutu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI