Dialog senzațional între Dani Oțil și Ilie Năstase. La asta sigur nu te așteptai: „Ca sa nu aduci prostituate”

Dialog senzațional între Dani Oțil și Ilie Năstase. La asta sigur nu te așteptai: „Ca sa nu aduci prostituate”
Dani Otil, dialog cu Ilie Nastase

Dani Oțil și Răzvan Simion au avut un weekend plin, însă au reușit să revină la emisiune, încărcați și cu povești noi. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat în Cluj-Napoca, Sports Festival. Evenimentul care a celebrat sportul a reunit nume mari din domeniu, iar pe lângă invitații oficiali și prezentatorii Răzvan Simion și Dani Oțil, în tribune s-au aflat și vedete, a căror misiune a fost aceea de a strânge fonduri și pentru a le redirecționa către spitale, în cadrul campaniei „Spitale publice din bani privați”.

Dani Oțil și Răzvan Simion, la Sports Festival

Dani Oțil a făcut referiri la weekendul pe care l-a avut, la ținutele purtate de Răzvan Simion și la atitudinea sa… princiară, cu mare atenție la detalii. Dani Oțil a ținut să îl asemene pe colegul său cu celebrul fost mare tenismen, Ilie Năstase, cel care, de altfel, a fost prezent la gala Sports Festival, pentru a-i face o surpriză lui Horia Tecău, care a susținut meciul de retragere din activitatea competițională, și anume, modelul său în tenis, Ilie Năstase, i-a înmânat racheta cu care acesta a ajuns primul lider ATP.

„Poți să aprinzi focul repede, e lemn uscat. Te felicit pentru toate performanțele tale, îmi pare rău că te retragi. Ăsta e momentul tău și te felicit”, a spus fostul președinte al FRT, în uralele publicului.

Dialog senzațional între Dani Oțil și Ilie Năstase

Dani Oțil a dezvăluit și un dialog senzațional pe care l-a avut cu legendarul Nasty.

„Ce îi leagă pe Ilie Năstase și Răzvan Simion, amândoi isi duc batrânetile și se mișcă greu din lojă până la scenă. Îl salutăm pe Ilie Năstase, el nu e cel prezentat prin ziare, cu scandaluri. Spre exemplu, m-am întâlnit cu el în lift. Nu înțelegea de ce nu pornește liftul. I-am explicat că cartela te duce fix la etajul de pe cartelă. M-a întrebat apoi:

-De ce, Dani?

-Ca sa nu aduci, prostituate, cred. M-a întrebat din nou: De ce, Dani?”, a dezvăluit Dani Oțil în cadrul ediției de marți a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Sports Festival reprezintă cel mai mare eveniment din România dedicat sportului. Evenimentul a ajuns în 2022 la cea de-a treia ediţie. Printre celebritățile din sport, în tribune s-au aflat și vedete precum Codin Maticiuc, Andrei Stoica, Ana Morodan, Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu, surorile Ana şi Monica Odagiu, Antonia, Adi Nartea, Sorana (ex-ASIA), Alina Ceuşan.