Dani Oțil caută bonă pentru fiul lui. Vedeta Antenei 1 nu e deloc pretențioasă

Dani Oțil caută bonă pentru fiul lui. Vedeta Antenei 1 nu e deloc pretențioasă
Dani Otil cauta bona pentru fiul lui. Vedeta Antenei 1 nu e deloc pretentioasa

Dani Oțil și frumoasa lui soție caută o doică pentru fiul lor, micuțul Tiago Luca. Matinalul de la Antena 1 a postat un mesaj amuzant pe grupurile de anunțuri din mediul online, acolo unde a explicat ce cerințe trebuie să îndeplinească o bonă pentru a avea grijă de fiul său. Cum sună anunțul.

Ce tip de bonă caută Dani Oțil pentru fiul său

De când a devenit tătic, viața lui Dani Oțil s-a schimbat radical, matinalul de la Antena 1 considerându-se cel mai fericit și împlinit bărbat. Atât el, cât și soția lui, Gabriela Prisăcariu, sunt părinți model, îngrijindu-se în permanență de fiul lor, Tiago Luca.

Cu toate acestea, recent, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat un mesaj pe anumite grupuri de Facebook, în care cerea puțin ajutor pentru a avea grijă de cel mic. Cu alte cuvinte, matinalul și partenera sa caută o bonă pentru fiul lor, iar cerințele sunt extrem de accesibile.

„Buna ziua, comunitate 🤗!

Căutăm bonă pentru acest omuleț.

Programul nostru începe devreme (7,7:30), de aceea ne dorim pe cineva din zonă sau care se deplasează usor. Imediat incepe sa mearga, așadar va fi nevoie de atenție si un pic de mișcare.

6 zile pe săptămână. Concediu, zilele libere la cerere. Suntem flexibili si nu prea lipsim amandoi de acasă. Fara menaj. Nu excludem nici varianta interna. Detalii si discuții financiare in privat.

Mulțumim!”, sună anunțul pe care Dani Oțil l-a postat pe grupurile de Facebook.

„Voi cum vă mințiți copiii?”

De când a devenit părinte, Dani Oțil apelează tot mai des la ajutorul prietenilor săi care au copii și chiar la sfatul telespectatorilor sau prietenilor săi virtuali de pe rețelele sociale, pentru a desluși tainele noii etape pe care a îmbrățișat-o cu emoție și drag.

„Am și eu o întrebare pentru cei care sunt părinți. Voi cum vă mințiți copiii? Eu îi zic de fiecare dată când ies din casă: „Tati se duce să salveze lumea” și îmi pun capa și plec sau „Tati merge să mai strângă bani la pușculiță, de unde îți va cumpăra prima barcă”.

Până la ce vârstă am voie să zic asta? El o sa zică: „Tati, te-ai dus să salvezi lumea, dar uite ce e afară”. Mai merge câțiva ani, nu cred că o să se prindă el așa ușor.”, a întrebat simpaticul Dani Oțil în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.