Prin ce trece Loredana Groza după ce și-a lansat ultima piesă: ”Mă simt blagoslovită”

Prin ce trece Loredana Groza după ce și-a lansat ultima piesă: ”Mă simt blagoslovită”
Prin ce trece Loredana Groza dupa ce si-a lansat ultima piesa

Loredana Groza a reușit să scandalizeze showbizul românesc odată cu cea mai nouă piesă lansată. Controversata divă a realizat o colaborare inedită alături de Costi Ioniță și 10 dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de manele din România. Care este reacția Loredanei la auzul criticilor care i se aduc în fiecare zi. Cum le răspunde răutăcioșilor. 

Prin ce trece Loredana Groza după ce și-a lansat ultima piesă

De la Florin Salam, Vali Vijelie și Adi de la Vâlcea la Jador și Culiță Sterp, Loredana a urcat în trending pe Youtube cu noul hit, unde se află și în prezent, melodia „Fericire” fiind cea mai ascultată piesă din România la momentul actual.

Performanțele acestui cântec sunt incredibile, melodia depășind cinci milioane de vizualizări în doar o săptămână de la lansare. Cu toate acestea, criticile nu au întârziat să apară la adresa artistei. Cum răspunde Loredana răutăcioșilor care o blamează pentru lansarea acestei piese:

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească şi pentru mine, de ce nu. (…) Mă simt blagoslovită. Şi această dragoste şi susţinere pe mine mă hrăneşte cel mai mult şi îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită

Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta.

Cum își apără Loredana melodia: „Nu e manea”

Loredana spune că melodia nu aparține genului manelelor, așa cum toată lumea o caracterizează, ci este o melodie cu nuanțe orientale, menită să aducă bună dispoziție și fericire celor ce o ascultă, precum o sugerează și titlul piesei.

Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare.

Ei n-au ştiut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care ştia, ceilalţi n-au ştiut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt nişte gentlemani, nişte oameni dichisiţi care au venit aranjaţi. Aşa sunt toţi lăutarii, care sunt priviţi de multă lume că şi cum sunt veniţi dintr-o subcultură”, a declarat Loredana Groza la Antena 3.