Loredana Groza și Jador nu mai sunt pe locul 1 în youtube. Cine a depășit hitul care a născut controverse

Loredana Groza și Jador nu mai sunt pe locul 1 în youtube. Cine a depășit hitul care a născut controverse

Loredana Groza a făcut o piesă care a stârnit multe discuții, atât în spațiul online, cât și în afara lui. Videoclipul piesei a stat mult în trending pe locul 1.

Loredana Groza și Jador nu mai sunt pe locul 1 în youtube

Acum, artiștii au fost detronați de Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, cu melodia ”Vina mea”. Hitul artistei a devenit rapid viral, iar videoclipul îi arată pe cei doi căsătorindu-se. Totul după ce fanii au speculat că între Bogdan DLP și Theo Rose ar exista o relație.

Deși au fost cuplați, cei doi au spus-o în repetate rânduri: nu formează un cuplu. Theo Rose este iubita nepotului lui Nea Marin, în timp ce Bogdan are și el o relație.

Se pare că piesa cântată de Loredana Groza și Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie nu mai este pe locul 1 pe Youtube. Piesa Fericire! Buna dimineata, a trecut pe locul doi.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească şi pentru mine, de ce nu. (…) Mă simt blagoslovită. Şi această dragoste şi susţinere pe mine mă hrăneşte cel mai mult şi îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită

Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problema şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta.

Loredana Groza: „Nu e o manea”

Loredana Groza spune că melodia nu este o manea, ci este o piesă cu ritmuri orientale. Artista a mai spus că toți cei cu care a cântat pe această piesă sunt niște gentlemani. 

Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare.

Ei n-au ştiut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care ştia, ceilalţi n-au ştiut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt nişte gentlemani, nişte oameni dichisiţi care au venit aranjaţi. Aşa sunt toţi lăutarii, care sunt priviţi de multă lume că şi cum sunt veniţi dintr-o subcultură”, a declarat Loredana Groza la Antena 3.

Urmăriți Playtech.ro și pe