Dezvăluiri neașteptate de la Asia Express. Ce s-a întâmplat la filmări: ‘Am plâns mai mult decât toată viața’

Dezvăluiri neașteptate de la Asia Express. Ce s-a întâmplat la filmări: ‘Am plâns mai mult decât toată viața’
Dezvăluiri neașteptate de la Asia Express.

Irina Fodor, prezentatoarea de la Asia Express, a venit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate despre noul sezon al cărei premieră va avea loc pe 18 septembrie.

Dezvăluiri neașteptate de la Asia Express

Irina Fodor a dat detalii de la filmările emisiunii Asia Express. Aceasta a mărturisit că traseul a fost unul năucitor și că a plâns foarte mult la aceste filmări, cel mai mult din toată viața sa.

Premiera ține cinci zile si cinci nopți, 2 luni de maraton. Traseul este naucitor. Felul în care vezi concurenții după 2 luni este spectaculos. Am plâns în proiectul ăsta cât nu am plâns toată viața mea.

De mila lor, de dorul pe care ni-l împărtășeam, pentru ca fiecare avea acasă pe cineva. Traseul a fost Turcia, Georgia, Iordania si Israel. Am fost în zona de conflict, dar nu am fost în situații periculoase. Nu e chiar confortabil să vezi militari cu arme pe stradă, în Georgia am avut evenimente neprevăzute, era o avalanșă de zapadă în luna iunie. Din 18 septembrie, Asia Express.

Cine sunt concurenții de la Asia Express

În Asia Express- Drumul Împăraților iau parte nouă perechi de concurenți, care se vor lupta pentru marele premiu. Astfel, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug sunt aceste 9 perechi care se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express. Amintim că filmările pentru „Asia Express” au început în luna mai, iar alături de Irina Fodor vor fi și Oase și Marius Damian.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la prezentarea acestei emisiuni.

„E foarte greu și sunt uimită că pot duce cursa în fiecare zi mai departe. Simplu fapt că nu poți să pui pariu că ai unde să te odihnești seara după o cursă care și așa este epuizantă și fizic și psihic… Cred că mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul și o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat’.

„Adică am trăit-o cu Răzvan, a încercat să își amintească tot, dar e foarte greu să îți amintești toate detaliile. Fiecare zi e cât o săptămână, adică ți se întâmplă atâtea lucruri într-o zi încât e imposibil ca memoria să le mai stocheze”, mai spunea Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI