Gina Pistol, declarații senzaționale la 6 luni de când e mamă. Iubita lui Smiley s-a schimbat radical

Gina Pistol, declarații senzaționale la 6 luni de când e mamă. Iubita lui Smiley s-a schimbat radical
Gina Pistol, declaratii senzationale la 6 luni de cand e mama. Iubita lui Smiley s-a schimbat radical

Gina Pistol a devenit mamă într-un moment în care nu mai spera să aibă copii, mai ales că medicii români i-au spus clar că sunt slabe șanse ca vedeta să rămână însărcinată. Prezentatoarea TV se conformase oarecum cu acest gând, însă, minunea s-a produs! A născut o frumusețe de fetiță, la data de 9 martie 2021. Acum, la șase luni de când e mamă, Gina face declarații senzaționale. Iubita lui Smiley s-a schimbat radical.

Ce dezvăluiri face Gina Pistol, la 6 luni de când e mamă

Partenera lui Smiley a primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: un copil, rod al iubirii dintre cei doi parteneri, care nu se așteaptau să devină părinți așa de repede. Din luna martie a acestui an, vedeta Antenei 1 și celebrul artist se bucură de momente absolut fabuloase alături de micuța Josephine Ana Maria.

De când sunt în formulă de trei, Gina Pistol i-a ținut la curent pe fani cu detalii din viața de proaspeți părinți. Însă, pentru prima oară de când a devenit mamă, vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Cât de bine se descurcă în rolul de mămică, ce își dorește, cum este Josephine, de fapt, și ce planuri de viitor are.

Totul este diferit acum

Imediat după naștere, partenera lui Smiley se plângea că e prea grea viața cu un bebeluș. Acaparată de multe sarcini dintr-o dată, prezentatoarea TV dezvăluia că nu le poate face pe toate. Acum, la șase luni de când a devenit mamă, situația este diferită. Gina Pistol este topită după fetița ei, care este foarte cuminte.

„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă’, a precizat Gina Pistol la Antena Stars.

Pe 9 septembrie, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol va împlini șase luni, o etapă foarte importantă și provocatoare pentru părinți: diversificarea. Deocamdată, Josephine este puțin agitată din cauza colicilor.

„Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim”, a spus frumoasa mămică.

Gina Pistol revine pe micile ecrane

Vedeta TV se întoarce în televiziune, după perioada dedicată micuței sale, Josephine. Gina Pistol va prezenta următorul sezon Asia Express. De asemenea, tot ea va fi din nou prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI