Ce s-a întâmplat în acest sezon din Asia Express: ‘Oameni speriați peste tot’

Ce s-a întâmplat în acest sezon din Asia Express: ‘Oameni speriați peste tot’
Noi detalii despre sezonul 4 al emisiunii Asia Express

Fanii show-ului de aventură de la Antena 1 abia așteaptă să vadă noile provocări din cadrul proiectului. Ce s-a întâmplat în noul sezon și cum au trăit vedetele totul? Coprezentatorul emisiunii aduce noi detalii.

Asia Express sezon 4: mărturii din partea coprezentatorului

Premiera noului sezon al emisiunii ‘Asia Express’ va avea premiera peste doar câteva zile. Până atunci, fanii show-ului de aventură au la dispoziție câteva imagini cu vedetele care au acceptat provocarea și mărturii din partea celor implicați în proiect.

De această dată Oase aduce alte detalii despre Drumul Împăraților și experiențele din acest an care este mai special din cauza măsurilor actuale din contextul pandemic. Asia Express se pregătește să aducă pe micile ecrane primul episod din sezonul cu numărul 4 în data de 18 septembrie.

Coprezentatorul emisiunii a oferit câteva dezvăluiri despre sezonul care va începe în curând. Acesta a mărturisit că a fost de departe unul foarte greu pentru că totul s-a filmat în vara ce a trecut, în pandemie, iar din acest punct de vedere lucrurile au fost destul de dificile.

El a precizat că oamenii erau speriați și că au fost o mulțime de interdicții pe care le-au resimțit puternic. Nu doar pentru vedete a fost o provocare această poveste, ci pentru toată echipa de filmare.

”A fost extraodinar de greu pentru mine”

”A fost extraodinar de greu pentru mine, a fost foarte greu din toate punctele de vedere, în primul rând te loveai de interdicții, de oameni speriați, până și la mine a fost absolut de greu, nu știu cât de greu a fost pentru ei, le vedeam fețele, a fost foarte greu, chiar nu mă așteptam”, a spus Oase la Xtra Night Show.

Cu toate astea, pe cât de grea a fost competiția, pe atât de interesată. Oase a mai mărturisit că nu se aștepta ca în Asia Mică să găsească atât de multe locuri frumoase și povești interesante ale locurilor.

„A fost absolut șocant”

De asemenea, cu toții au avut parte de trasee complicate care trebuiau să fie parcurse în întregime de concurenți pentru a putea ajunge în punctul următor. Coprezentatorul promite telespectatorilor emoții mari chiar și din spatele ecranelor. Fanii show-ului așteaptă cu sufletul la gură primul episod.

”A fost foarte interesant și foarte lung, a fost foarte interesant, nu mă așteptam să văd chestii așa șocante, dar a fost absolut șocant. Imaginați-vă cât de greu ne-a fost dacă nu ne-au lăsat să intrăm într-o țară”, a mai spus el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI