24 dec. 2021 | 12:02

Dezvăluiri ireale despre Cristian Cioacă, din închisoare. A reușit să dezguste un mare criminal al României

Monden
Dezvăluiri ireale despre Cristian Cioacă, din închisoare. A reușit să dezguste un mare criminal al României
Cu cine a intrat în conflict Cristian Cioacă în închisoare

Marius Csampar, cel care a stat după gratii timp de 22 de ani după ce a comis 6 crime, a stat în celulă cu Cristian Cioacă, soțul Elodiei. Acesta a povestit într-un live pe rețelele de socializare ce discuții a purtat cu polițistul și de ce nu l-a suportat deloc.

Cristian Cioacă, conflict cu Marius Csampar

Cei doi au împărțit celula, însă doar pentru o singură noapte. Conflictul dintre Marius Csampar și Cristian Cioacă a apărut spre dimineață. Csampar i-a spus soțului Elodiei să iasă din celulă cât mai repede. Acesta l-a amenințat pe Cristian cu bătaia, moment în care polițistul s-a panicat și a chemat gardienii să-l apere. Însă de unde a pornit acest conflict? Ei bine, Csampar a povestit că Cioacă nu respecta deloc normele elementare de igienă și bun-simț.

„Acum nu știu dacă făcea intenționat, dar la cât de deștept, cult, cizelat, curat și igienic se dădea el, la pușcărie e foarte, foarte j*&%#s.

Dormea îmbrăcat, nu se spăla, nu se descălța… Îmbrăcat cu totul, mă refer… Și asta pot s-o spună mulți.

Foarte, foarte j*&%#s, scuipa prin cameră pe jos, stăteai la masă începea să se b&$%@*#ă… Am tăcut din gură, n-am zis nimic… Lasă-l așa, să vedem până unde merge”, a povestit Marius Csampar.

„Dacă mai stai mult în cameră s-ar putea să zbori pe vizetă”

Noaptea a trecut fără certuri, însă dimineața, veteranul închisorii i-a transmis lui Cioacă că trebuie să părăsească celula cât mai repede și să se mute în alta. Marius Csampar a povestit că i-a spus să-și facă bagajul și că nu se teme de el, indiferent de cine o fi.

„Urât, un j*&%#s și irascibil, așa, te sâcâia pe creier. Nu am zis nimic… A doua zi, când a venit apelul, am lăsat să treacă apelul și i-am zis: ”băi, cumetre, oi fi tu cine oi fi, dar nu mă sperii de tine niciodată în viața mea. Îți faci bagajul- bine, nu avea mult bagaj- bați în ușă și te muți”… ”Păi de ce, ce-am făcut?”… ”Hai, bați în ușă și te muți că ești prea j*&%#s și prea scârbos. Mută-te, că dacă mai stai mult în cameră s-ar putea să zbori pe vizetă” a adăugat Csampar.

Cioacă s-a simțit amenințat și a chemat gardienii, spunând că este bătut. Marius Csampar a mai spus că „toată lumea îl lua la mișto, dacă țipa cineva la el chema imediat garda”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro