Dezvăluiri ireale despre Cristian Cioacă, din închisoare. A reușit să dezguste un mare criminal al României

Dezvăluiri ireale despre Cristian Cioacă, din închisoare. A reușit să dezguste un mare criminal al României
Cu cine a intrat în conflict Cristian Cioacă în închisoare

Marius Csampar, cel care a stat după gratii timp de 22 de ani după ce a comis 6 crime, a stat în celulă cu Cristian Cioacă, soțul Elodiei. Acesta a povestit într-un live pe rețelele de socializare ce discuții a purtat cu polițistul și de ce nu l-a suportat deloc.

Cristian Cioacă, conflict cu Marius Csampar

Cei doi au împărțit celula, însă doar pentru o singură noapte. Conflictul dintre Marius Csampar și Cristian Cioacă a apărut spre dimineață. Csampar i-a spus soțului Elodiei să iasă din celulă cât mai repede. Acesta l-a amenințat pe Cristian cu bătaia, moment în care polițistul s-a panicat și a chemat gardienii să-l apere. Însă de unde a pornit acest conflict? Ei bine, Csampar a povestit că Cioacă nu respecta deloc normele elementare de igienă și bun-simț.

„Acum nu știu dacă făcea intenționat, dar la cât de deștept, cult, cizelat, curat și igienic se dădea el, la pușcărie e foarte, foarte j*&%#s.

Dormea îmbrăcat, nu se spăla, nu se descălța… Îmbrăcat cu totul, mă refer… Și asta pot s-o spună mulți.

Foarte, foarte j*&%#s, scuipa prin cameră pe jos, stăteai la masă începea să se b&$%@*#ă… Am tăcut din gură, n-am zis nimic… Lasă-l așa, să vedem până unde merge”, a povestit Marius Csampar.

„Dacă mai stai mult în cameră s-ar putea să zbori pe vizetă”

Noaptea a trecut fără certuri, însă dimineața, veteranul închisorii i-a transmis lui Cioacă că trebuie să părăsească celula cât mai repede și să se mute în alta. Marius Csampar a povestit că i-a spus să-și facă bagajul și că nu se teme de el, indiferent de cine o fi.

„Urât, un j*&%#s și irascibil, așa, te sâcâia pe creier. Nu am zis nimic… A doua zi, când a venit apelul, am lăsat să treacă apelul și i-am zis: ”băi, cumetre, oi fi tu cine oi fi, dar nu mă sperii de tine niciodată în viața mea. Îți faci bagajul- bine, nu avea mult bagaj- bați în ușă și te muți”… ”Păi de ce, ce-am făcut?”… ”Hai, bați în ușă și te muți că ești prea j*&%#s și prea scârbos. Mută-te, că dacă mai stai mult în cameră s-ar putea să zbori pe vizetă” a adăugat Csampar.

Cioacă s-a simțit amenințat și a chemat gardienii, spunând că este bătut. Marius Csampar a mai spus că „toată lumea îl lua la mișto, dacă țipa cineva la el chema imediat garda”.