Marius Csampar are iubită. Cu cine s-a cuplat cel mai periculos criminal în serie din istoria României

Marius Csampar are iubită. Cu cine s-a cuplat cel mai periculos criminal în serie din istoria României
Marius Csampar are iubită. Cu cine s-a cuplat cel mai periculos criminal în serie din istoria Românie 2

Marius Csampar, criminalul în serie care a șocat o țară întreagă, și-a refăcut viața după ce a ieșit din închisoare.

Marius Csampar are iubită. Cu cine s-a cuplat cel mai periculos criminal în serie din istoria României

El s-a angajat după ce a ieșit din penitenciar și acum are o iubită, dorindu-și să își întemeieze o familie.

El trăiește o poveste de dragoste alături de o brunetă. Deși mai mulți apropiați au avertizat-o pe femeie despre trecutul lui Marius Csampar, ea nu pare să fi băgat în seamă niciunul dintre sfaturile lor.

Marius Csampar a fost eliberat condiționat din închisoare. El s-a apucat de vlogging și acum dă sfaturi de viață urmăritorilor din mediul online.

În plus, el și-a cunoscut iubita din prezent, o brunetă care a devenit „ținta” mai multor avertismente și a unor sfaturi privind trecutul întunecat al partenerului său.

“Să nu fii a șaptea victimă!”, i-au spus prietenii iubitei lui Marius.

Cu toate acestea, iubita criminalului spune că nu îi pasă, atât timp cât iubitul ei o respectă și nu îi face probleme.

“Nu-mi pasă de părerea nimănui, frățiorul meu, tu știi asta! Indiferent cine e omul de lângă mine, dacă mă respectă și nu îmi face probleme, nu am nimic cu nimeni… Și, ce crezi?! Tocmai oamenii etichetați de societate au cel mai mult bun simț. (…)

Stau cum vreau, lângă cine vreau și fac absolut ce vreau cu cine vreau! Îl cunosc pe Marius personal, trecutul lui nu mă privește pe mine, nimeni nu e sfânt pe Pământ (toți avem greșeli, mai mici sau mai mari).

Una peste alta, eu sunt o femeie singură care fac absolut ce vreau! Cui îi convine, bine, cui nu…”, a fost răspunsul ei la avertismentul prietenului său.

Marius Csampar a omorât 6 oameni și a primit închisoare pe viață

Marius Csampar a stat 22 de ani în închisoare. El a fost condamnat la 99 de ani de închisoare pentru șase crime.

„Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți!”, declara Marius Csampar într-un interviu.

Un polițist care a lucrat la cazul criminalului care a șocat România a declarat că speră ca Marius să își fi învățat lecția, după 22 de ani petrecuți în arest.

„Avem obligația să îi acordăm un credit moral pentru cei 22 de ani petrecuți după gratii. Are referințe favorabile și rapoarte pozitive. Acest lucru i-a determinat pe membrii comisiei de liberări conditionate și mai apoi instanța să îl pună în libertate. Sper ca anii de închisoare să-l fi adus pe calea cea dreaptă. El afirma atunci că e un justițiar al celor fără adăpost. Sper că și-a dat seama că alții sunt cei care fac justiția”, a mai adăugat polițistul.

El avea 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață, iar prima crimă a comis-o pe vremea când avea 16 ani.