Dezvăluiri din culisele Asia Express. Ce au povestit Eliza și Cosmin Natanticu în fața lui Dani Oțil

Dezvăluiri din culisele Asia Express. Ce au povestit Eliza și Cosmin Natanticu în fața lui Dani Oțil
Dezvaluiri din culisele Asia Express. Ce au povestit Eliza si Cosmin Natanticu in fata lui Dani Otil

Eliza și Cosmin Natanticu, cuplul simpatic de la „Asia Express – Drumul Împăraților”, au făcut dezvăluiri surprinzătoare din culisele celebrei emisiuni de la Antena 1. Prezenți la Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi concurenți au rememorat cele mai dificile momente din timpul competiției. Iată ce au povestit vedetele în fața lui Dani Oțil.

Eliza și Cosmin Natanticu, dezvăluiri bombă din culisele Asia Express

Eliza și Cosmin Natanticu formează un cuplu nu doar pe micul ecran, ci și în viața reală. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani și se înțeleg de minune, chiar dacă în emisiunea „Asia Express” au avut loc și mici neînțelegeri. Competiția a fost pentru acești concurenți un test pe care l-au trecut cu brio. Greutățile întâmpinate pe traseu și proble dificile nu i-au dezbinat. Din contră, i-au unit și mai tare!

Ce nu s-a văzut la televizor

Invitați la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, familia Natanticu a făcut mărturisiri despre experiența trăită la Asia Express. Eliza și Cosmin fac o echipă minunată, însă au avut parte și de momente mai puțin plăcute în cadrul concursului. În cele din urmă, au reușit să facă față provocărilor.

,,Eu am încercat să învăț turcă acasă, dar am reținut doar câteva cuvinte de bază. Eu mi-am notat pe o foaie cuvinte, dar în autobuz am pierdut lista și odată ajunși acolo a trebuit sa învățăm de nevoie.”, a mărturisit Eliza în fața lui Dani Oțil.

Pe cine văd în marea finală?

Când vine vorba de echipele preferate din celebrul concurs, cei doi concurenți de la „Asia Express – Drumul Împăraților” au păreri diferite. Cosmin îi susține pe Cuza și Emi, în timp ce Eliza mizează pe surorile Buble.

,,Daca ar fi să alegem o echipă care să ajungă în finală, eu aș zice Cuza și Emi, dar Eliza are altă echipa preferată.”, a dezvăluit Cosmin Natanticu.

„Eu le-am îndrăgit pe surorile Buble, dar acum, dacă fac o retrospectivă aș remedia anumite lucruri.”, a adăugat Eliza.

Concurenta nu poate uita faza când s-a accidentat la picior

Deși au reușit de fiecare dată să ducă probele până la capăt, soții Natanticu au avut parte și de momente neplăcute. Unul dintre cele mai grele momente a fost acela când Eliza s-a accidentat la picior.

,,Cea mai grea probă a fost atunci când ne-am luptat pentru amuletă și a trebuit să înot. Cosmin este un bun strateg, de aceea l-am ales. M-am accidentat de două ori, am căzut pentru că eram foarte obosită și mi-a fugit piciorul într-o parte și a doua oară când am alergat ca să îi prindem din urmă pe Emi și Cuza, am simțit o durere la genunchi.”, a spus blondina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI