Ce meserie grea a avut Zarug de la Asia Express, înainte să devină celebru. Puțini oameni știu că a prestat asta

Zarug de la Asia Express s-a făcut rapid remarcat datorită felului său inedit de a fi. Mereu pus pe șotii și amuzant, nu este de mirare de ce fanii emisiunii au devenit curioși cu privire la cine este cu adevărat Zarug. Puțină lume știe care este numele său real și ce meserie grea a avut înainte să devină celebru.

Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express

Zarug face echipă cu fotomodelul XXL Lorelai Bratu în competiția „Asia Express – Drumul împăraților„. Încă de la începutul sezonului patru al competiției de la Antena 1, bărbatul a atras toate privirele cu personalitatea sa excentrică. Înainte să devină designer vestimentar, Zarug de la Asia Express a avut o cu totul altă meserie.

În competiția dură Asia Express, Zarug este pata de culoare care animă concurenții. Pe numele său real Mihai Dan Zarug, bărbatul a devenit cunoscut odată cu participarea la show-ul culinar „Chefi de la cuțite”, unde a făcut o figură frumoasă. Așa au putut afla telespectatorii că Zarug este pasionat de bucătărie.

Puțină lume știe ce studii are celebrul concurent

În vârstă de 39 de ani, Zarug de la Asia Express face ceea ce îi place cel mai mult, și anume design vestimentar. Însă, acesta a studiat cu totul altceva. S-a lăsat îndrumat de sfatul părinților și a studiat Dreptul, deși își dorea să dea la teatru.

Timp de doi ani a fost jurist

Celebrul concurent de la Asia Express a absolvit Știința dreptului la Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iași. Înainte de modă, Zarug a fost jurist timp de doi ani. Mai mult decât atât, are și un master în Administrarea Afacerilor, pe care menționează că l-a făcut la Ecole Superieure de Gestion Paris, în Franța.

„Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei.

Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau”, a mărturisit Zarug la „Chefi la cuțite”.

Care este cel mai mare handicap al său

Deși este foarte greu să țină pasul cu restul concurenților, Zarug este fericit că se poate distra la Asia Express.

„Eu nu sunt sclavul fricilor, le am pe toate, dar mă duc acolo să le rupem. Suntem firi excentrice. Frica mea cea mai mare la Asia Express e să nu se vadă celulita.

Punctele noastre slabe ca echipă sunt: condiția fizică, nu știm să înotăm, nu putem călări, dar sunt deschis să merg cu elefantul.

Fizicul e handicapul cel mai mare, după care geamantanul pe care nici nu pot să-l urc două etaje, dar avem umor. Scopul nostru la Asia Express este să ne distrăm”, a spus Zarug.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI