Dezvăluirea făcută de Betty Salam, de ziua fiului și a tatălui ei: „Aș putea jura!”. Ce fac cei doi când se întâlnesc EXCLUSIV

Dezvăluirea făcută de Betty Salam, de ziua fiului și a tatălui ei: „Aș putea jura!”. Ce fac cei doi când se întâlnesc EXCLUSIV
Dezvăluirea făcută de Betty Salam, de ziua fiului și a tatălui ei

Betty și tatăl său, Florin Salam, se văd destul de rar în această perioadă, dat fiind programul foarte aglomerat al manelistului. Cei doi s-au văzut însă cu ocazia zilei de naștere a artistului, precum și a nepotului acestuia, ambii născuți pe 1 octombrie. Printre altele, Betty și tatăl său au discutat și despre un proiect comun.

Dezvăluirea făcută de Betty Salam, de ziua fiului și a tatălui ei

Betty și Florin Salam, care a împlinit 43 de ani, au petrecut câteva ore împreună, după o pauză destul de mare în care nu se mai întâlniseră, dat fiind programul încărcat al artistului. Cei doi au discutat, printre altele, potrivit propriilor mărturisiri făcute de fiica artistului, și despre un proiect împreună.

„Voi avea un proiect cu tata. De la acel concert din Herăstrău nu am mai urcat pe scenă, pentru că mai întâi va trebui să mai scot și câteva piese noi. Perioada următoare voi intra in studio. Vreau ca acum să mă ocup de mine. Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Sunt încăpățânată. Am tot avut vacanță, gata, s-a terminat, acum vreau să muncesc”, ne-a declarat Betty. Artista nu a ascuns nici faptul că numele său de scenă nu va mai fi Betty Blue, ci Betty Salam.

Duet amânat

La fix două săptămâni de când Florin Salam își nega „propria moarte”, anunțând că se simte bine după ce a avut COVID și că urma să se întoarcă acasă, după câteva zile petrecute într-o clinică de specialiate, regele manelelor și fiica sa urmau să urce pentru prima oară, împreună, pe aceeași scenă, într-un spectacol ce fusese programat la finele lunii august, chiar de ziua artistei, în Herăstrău.

Nu a fost să fie, întrucât cunoscutul manelist nu s-a simțit bine în acea  zi, iar Betty a fost nevoită să se descurce singură, fără a se bucura și de prezența tatălui ei. La finalul concertului, organizatorul a refuzat să-i plătească onorariul cuvenit. Artista ne-a mărturisit că  acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi, și deja și-a luat gândul de la acei bani.

„Sunteți sufletul și fericirea mea!”

Betty a avut în cursul zilei de astăzi o dublă aniversare în familie. Fiul său, Mathias, a împlinit 4 ani, iar tatăl său, 43.

„La mulți ani, tatăl meu! La mulți ani, copilul meu! Unul face 4 ani, altul, 43 de ani. Sunteți sufletul și fericirea mea! Am să vă iubesc cât voi trăi!”, a fost mesajul tranmis de aceasta, pe paginile sale de socializare.

Altfel, artista nu ne-a ascuns faptul că fiul său seamănă foarte mult cu tatăl ei, poate și pentru că sunt născuți în aceeași zi:

„Matthias s-a născut chiar în aceeași zi cu tata. Nu am avut o naștere programată, ci așa a fost să fie. Și seamănă foarte mult cu el. E o bucurie când se întâlnesc, de nedescris. Deseori mi se pare că și cântă împreună. Ba chiar aș putea jura că Matthias e cel care dă tonul, că încearcă să-l învețe pe tata să cânte”.

Betty ne-a mai spus, totodată, că tatăl său se simte bine în prezent.

„Tata e bine. Trebuie însă să aibă grijă de el. Munca de artist nu-i deloc ușoară, ba din contră”, a completat aceasta.