Orașul din România unde Florin Salam vrea să se mute: ‘E cel mai frumos’

Orașul din România unde Florin Salam vrea să se mute: ‘E cel mai frumos’
Orașul din România unde Florin Salam vrea să se mute

Orașul din România unde Florin Salam vrea să se mute. Celebrul manelist a susținut recent un concert în acest oraș, iar manelistul a fost foarte impresionat de frumusețea lui încât este gata să se mute acolo.

Orașul din România unde Florin Salam vrea să se mute

Orașul din România unde Florin Salam vrea să se mute este Iași. Manelistul a făcut spectacol la un eveniment ce a avut loc într-un restaurant cunoscut de acolo. La finalul programului artistic susținut, Florin Salam a spus că orașul Iași este cel mai frumos din țară și că și-ar dori să se mute acolo. Florin Salam a avut și o condiție, și anume, să primească o casă de la primărie.

„Eu am umblat prin toată țara. Iașul este cel mai frumos oraș, să-i spuneți primarului să-mi dea o casă, mă mut aici”, a precizat Florin Salam în fața miilor de oameni prezenți la eveniment.

Florin Salam este iar în formă maximă după ce în urmă cu ceva timp a decis să ia o pauză de la concerte. Mai mult decât atât, au apărut și zvonuri conform cărora acesta se va retrage permanent din activitatea artistică, lucru care i-a îngrijorat pe fani. Însă Roxana Dobre, soția sa, a lămurit situația și a precizat că manelistul nu va renunța deocamdată la muzică, deși asta ar fi fost o decizie mai bună pentru ea.

 „Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”, a declarat Roxana Dobre.

Manelistul umblă cu banii în ghiozdan

Florin Salam s-a confruntat luna trecută cu probleme respiratorii, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Artistul a ajuns de urgență la spital, însoțit de soția sa care le-a spus medicilor că acestuia i s-a făcut rău.

Deși a făcut o pauză de la cântat, din motive de sănătate, Florin Salam nu stă deloc prost cu banii. El a fost surprins săptămânile trecute în timp ce se plimba cu banii în ghiozdan. Artistul și-a parcat bolidul și s-a îndreptat către un bancomat, cu ghiozdanul plin de bani.

Când a terminat treaba la bancă, Florin Salam s-a întors cu ghiozdanul la bolidul său de lux, acolo unde a mai căutat ceva, a lăsat geanta în mașină, după care s-a întors la treabă.