De ce nu a mai cântat Florin Salam cu fata sa, Betty. Ce a pățit acum regele manelelor EXCLUSIV

De ce nu a mai cântat Florin Salam cu fata sa, Betty. Ce a pățit acum regele manelelor EXCLUSIV
De ce nu a mai cantat Florin Salam cu fata sa, Betty

Betty, fiica lui Florin Salam ar fi trebuit să urce pentru prima oară în cariera sa pe scenă alături de tatăl ei, într-un show pe care cei doi urmau să-l susțină în Herăstrău, pe data de 27 august. Biletele s-au vândut ca „pâinea caldă” doar că, spectatorii dornici să vadă respectivul duet, care-și mai rezervaseră și masă în locația cu pricina, au plecat dezamăgiți după ce manelistul nu și-a mai făcut apariția, în ciuda faptului că Betty a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

Fiica lui Florin Salam, lăsată baltă pe scenă de tatăl său, chiar de ziua ei. Motivul pentru care manelistul nu a mai cântat în Herăstrău

Lansat cu „surle și trâmbițe”, chiar de către cei doi protagoniști, spectacolul în care Betty urma să urce pe scenă, în premieră, alături de tatăl său, regele manelelor Florin Salam, a pus-o pe fiica artistului într-o postură deloc ușoară.

Chiar în seara în care la miezul nopții urma să-și aniverseze și ziua de naștere, Betty a fost nevoită să suplinească lipsa tatălui, care nu a putut fi prezent din motive medicale.

Mai precis, cu o zi înainte, artistul care în urmă cu două săptămâni anunța că a fost internat după ce a avut Covid, nu s-a simțit prea bine și nu a mai urcat pe scenă.

„Nu mai avea voce și nu putea respira prea bine”, ne-au mărturisit surse din apropierea acestuia.

Cum s-a descurcat Betty fără tatăl său

Biletele se vânduseră ca „pâinea caldă” doar că, spectatorii dornici să vadă respectivul duet, care-și mai rezervaseră și masă în locația cu pricina, au plecat dezamăgiți după ce manelistul nu și-a mai făcut apariția, în ciuda faptului că Betty a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

Aceasta și-a cântat piesele sale din repertoriu, diferite de stilul tatălui său, iar la miezul nopții a primit urările de „La mulți ani”, precum și buchete imense de flori.

„Am mari emoții, e prima oară când urc pe scenă împreună cu tata. Vom cânta două piese împreună, printre care și . În rest, eu îmi voi cânta piesele din repertoriul meu, tata pe ale lui.

Vom repeta și-n seara asta, ne pregătim ca totul să iasă bine. Vom face și ceva caterincă pe scenă”, mărturisea Betty pentru playtech.ro fix cu două zile înaintea spectacolului.

Ce a spus fiica sa despre Florin Salam

Mamă a unui băiețel care în toamnă va împlini patru ani, Betty ne-a mai mărturisit că nu a mai cântat dinainte de pandemie și că, deși tatăl său își dorește și caută să o ajute, ea vrea să se descurce pe cont propriu.

„Nu am mai cântat dinainte de pandemie, vreau ca acum să mă ocup de mine. Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Sunt încăpățânată.

Am tot avut vacanță, gata, s-a terminat, acum vreau să muncesc”, ne mărturisea artista, care mereu a avut numai cuvinte de laudă la adresa părintelui său, despre care ne-a spus: „Am cel mai grozav tată din lume. Toți suntem bine acum”.

Manelistul i-a cerut scuze

Cu lacrimi în ochi, Florin Salam și-a sunat fiica și și-a cerut apoi scuze, public, pentru faptul că a lăsat-o singură pe scenă, mărturisindu-i, totodată, cât de mult o iubește. Acesta a motivat că nu s-a simțit bine cu o zi înainte și a ținut să-i ureze lui Betty „La mulți ani”, de ziua sa de naștere.

Urmăriți Playtech.ro și pe