Dezmăț total la ziua de naștere a Alexiei Eram. Uluitor ce au primit invitații în loc de tort

Dezmăț total la ziua de naștere a Alexiei Eram. Uluitor ce au primit invitații în loc de tort
Alexia Eram a organizat o petrecere de pomină de ziua ei

Alexia Eram nu se gândește de două ori atunci când vine vorba de a organiza o petrecere de pomină! Fiica Andreei Esca a împlinit 21 de ani, așa că aceasta a sărbătorit evenimentul emoționant alături de cei apropiați, oferindu-le tuturor mai multe surprize.

Alexia Eram și-a sărbătorit ziua de naștere. Invitații s-au bucurat enorm când au văzut ce le-a pregătit

Alexia Eram a bucurat pe toată lumea și a organizat o petrecere unde toată lumea s-a distrat pe cinste. Aceasta a avut grijă să aibă parte de un decor spectaculos, așa că Mario Fresh le-a prezentat tuturor ce a pregătit fiica Andreei Esca pentru ziua ei de naștere.

Fiica Andreei Esca a renunțat la prăjituri și nu și-a mai îndulcit apropiații, venind cu o altă idee inedită, extrem de apreciată printre tineri, în momentul în care i s-a cântat ‘la mulți ani’. Mai exact, în loc de tort, aceasta le-a oferit invitaților un shot de alcool, iar Mario Fresh a surprins momentul spectaculos.

Ce se întâmplă între Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mulți ani de zile, dar, în ultima perioadă, anumite detalii i-au dus pe fani cu gândul la o despărțire. Aceștia nu au mai postat fotografii împreună și nu s-au mai afișat atât de des unul cu celălalt în public, spre surprinderea admiratorilor din mediul online.

Totuși, în timp ce aceștia nu au confirmat sau infirmat public separarea, cântărețul s-a decis să îi facă o surpriză emoționantă fiicei știristei de la PRO TV. Mario Fresh și alți prieteni apropiați au mers la miezul nopții încărcați cu daruri și flori la ușa tinerei pentru a o felicita cu ocazia zilei de naștere.

Cântărețul i-a oferit Alexiei Eram un buchet spectaculos de flori, dar nu a uitat de fanii săi și a postat și o fotografie în care apare alături de tânără. Mario Fresh a avut grijă să îi transmită un mesaj emoționant sărbătoritei, așa că mulți s-au bucurat când au aflat despre surpriza pregătită de ziua vedetei.

„La mulți ani, unicorn mic și frumos!”, a transmis Mario Fresh.

Andreea Esca, despre relația fiicei sale cu Mario Fresh

Zvonurile privind despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresch au ajuns și la urechea Andreei Esca, așa că aceasta a preferat să nu discute despre ce se întâmplă în viața fiicei sale, mai ales pentru că aceasta nu mai este minoră.

„Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea (râde – n.r.).

Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum.”, a spus Andreea Esca pentru Ciao.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI