Cum s-au fotografiat Alexia Eram și mama lui Mario Fresh. S-au împăcat cei doi?!

Cum s-au fotografiat Alexia Eram și mama lui Mario Fresh. S-au împăcat cei doi?!
Alexia și mama lui Mario Fresh s-au pozat împreună

Se zvonește deja de o bună vreme faptul că relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh nu mai este una bună. Fanii acestora văd din ce în ce mai rar poze cu ei doi împreună. Cum s-a fotografiat recent fiica Andreei Esca și mama artistului? Urmăritorii lor au înțeles totul acum.

Alexia Eram s-a pozat alături de mama lui Mario Fresh

Încă există zvonuri că relația dintre Alexia și Mario este deficitară. Iată că fiica Andreei Esca a clarificat totul doar cu ajutorul unei fotografii. Aceasta s-a revăzut cu ‘soacra’ ei, după ce în spațiul public s-a adus vorba de despărțirea sa de iubit.

Tinerii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de ani buni, iar de câteva luni se aude că cei doi urmează să se despartă ori că solistul ar fi înșelat-o. De asemenea, aceștia nu mai postează poze împreună și nici nu-și mai fac apariția la evenimente mondene unul la brațul celuilalt.

Fanii lor au intrat imediat la bănuieli, dar Alexia venit cu lămuriri în dreptul situației cu ajutorul unei singure poze. Fata Andreei Esca s-a revăzut în cursul zilei de miercuri cu ‘soacra’ ei. Claudia, mama artistului, a postat un video în timp ce se îndreptau spre un restaurant. Tânăra nu a stat pe gânduri și a repostat povestea pe contul ei de Instagram.

„Nu ne ascundem cu absolut nimic”

Conform spuselor cântărețului, ei au o relație pe cât se poate de normală, în ciuda faptului că sunt amândoi persoane publice. Artistul a fost cucerit de fiica știristei celebre de la Pro TV prin naturalețea sa. Aceștia se ceartă deseori, mai cu seamă că Alexia este o fire foarte geloasă, dar tot ea este cea care trece cel mai rapid peste orice conflict.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri.

Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți. Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea.

Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chair dacă merge în cea mai plină sală de băieți’
Mmario Fresh

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI