18 aug. 2021 | 13:17

Detaliul șocant observat de fani la Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu George Burcea

Monden
Detaliul șocant observat de fani la Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea sunt sau nu la un pas de despărțire? Ce se întâmplă în cuplul vedetelor?

Fanii cuplului format din Viviana Sposub și George Burcea au observat un detaliu șocant. Aceștia sunt foarte aproape de despărțire? Ce se întâmplă între cuplul vedetelor și cum au lăsat să se creadă că iubirea lor a durat doar un an?

Viviana Sposub și George Burcea, la un pas de despărțire? Ce detaliu au observat fanii?

Fanii cuplului au observat un detaliu care i-a pus pe gânduri și a pus relația dintre Viviana și George sub semnul întrebării. Există unele dovezi din mediul online care ar indica o despărțire.

Păreau perfecți împreună, iar dragostea lor venită de nicăieri în cadrul unui proiect de televiziune a luat prin surprindere pe toată lumea, dar iată că poate lucrurile nu au fost atât de roz pe cât a crezut toată lumea.

Colega din gașca veselă de la ‘Vorbește Lumea’ a șters toate fotografiile pe care le avea cu fostul soț al Andreei Bălan. Acest lucru s-a petrecut chiar la scurt timp după ce au aniversat un an de relație.

Toate detaliile romantice și amintirile prețioase avute împreună s-au evaporat din mediul online.  La polul opus se află scenariul propus de Burcea care nu a șters postările cu prezentatoarea de televiziune.

Fanii consideră că el încă mai speră la o împăcare sau poate chiar el a fost cel care a greșit considerabil încât Vivi să ia o astfel de decizie tăioasă. Tânăra nici măcar nu îl mai urmărește pe rețelele de socializare pe bărbat. ”Pozele împreună cu George au dispărut…”, au remarcat internauții, pe Instagram.

„Mi-a schimbat viața”

Vivi mărturisea în urmă cu câteva luni faptul că relația cu Burcea este fantastică. Tânăra era surprinsă de faptul că bărbatul este atât de atent cu ea și că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei. De asemenea, prezentatoarea de televiziune a mai subliniat că proiectul în care s-au îndrăgostit a fost unul pe cât se poate de real.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo.

L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche”
Viviana Sposub (Sursa: emisiune ‘La Măruță’ – Pro TV)

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro