Detaliul șocant observat de fani la Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu George Burcea

Detaliul șocant observat de fani la Viviana Sposub. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea sunt sau nu la un pas de despărțire? Ce se întâmplă în cuplul vedetelor?

Fanii cuplului format din Viviana Sposub și George Burcea au observat un detaliu șocant. Aceștia sunt foarte aproape de despărțire? Ce se întâmplă între cuplul vedetelor și cum au lăsat să se creadă că iubirea lor a durat doar un an?

Viviana Sposub și George Burcea, la un pas de despărțire? Ce detaliu au observat fanii?

Fanii cuplului au observat un detaliu care i-a pus pe gânduri și a pus relația dintre Viviana și George sub semnul întrebării. Există unele dovezi din mediul online care ar indica o despărțire.

Păreau perfecți împreună, iar dragostea lor venită de nicăieri în cadrul unui proiect de televiziune a luat prin surprindere pe toată lumea, dar iată că poate lucrurile nu au fost atât de roz pe cât a crezut toată lumea.

Colega din gașca veselă de la ‘Vorbește Lumea’ a șters toate fotografiile pe care le avea cu fostul soț al Andreei Bălan. Acest lucru s-a petrecut chiar la scurt timp după ce au aniversat un an de relație.

Toate detaliile romantice și amintirile prețioase avute împreună s-au evaporat din mediul online.  La polul opus se află scenariul propus de Burcea care nu a șters postările cu prezentatoarea de televiziune.

Fanii consideră că el încă mai speră la o împăcare sau poate chiar el a fost cel care a greșit considerabil încât Vivi să ia o astfel de decizie tăioasă. Tânăra nici măcar nu îl mai urmărește pe rețelele de socializare pe bărbat. ”Pozele împreună cu George au dispărut…”, au remarcat internauții, pe Instagram.

„Mi-a schimbat viața”

Vivi mărturisea în urmă cu câteva luni faptul că relația cu Burcea este fantastică. Tânăra era surprinsă de faptul că bărbatul este atât de atent cu ea și că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei. De asemenea, prezentatoarea de televiziune a mai subliniat că proiectul în care s-au îndrăgostit a fost unul pe cât se poate de real.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo.

L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche”
Viviana Sposub (Sursa: emisiune ‘La Măruță’ – Pro TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI