Cum s-a făcut Viviana Sposub de râs la Vorbește Lumea. Gafa colosală a iubitei lui George Burcea

Cum s-a făcut Viviana Sposub de râs la Vorbește Lumea. Gafa colosală a iubitei lui George Burcea
Viviana Sposub, gafă la Vorbește Lumea

Viviana Sposub a dat-o în bară la ‘Vorbește Lumea’. Tânăra a primit o întrebare extrem de simplă la care nu a știut să răspundă. Chiar Coțofană a fost cel care a pus-o în dificultate și i-a făcut și pe ceilalți colegi de platou să se gândească intens la un detaliu pe care unii îl au în vizor în fiecare dimineață.

Viviana Sposub, gafă la ‘Vorbește Lumea’

Proiectul ‘Vorbește Lumea’ de la Pro TV s-a schimbat enorm, iar după ce Adela Popescu și Lora au plecat pe rând emisiune a luat în plus câteva secțiuni. Show-ul nu duce lipsă de invitați care mai de care mai veseli și dornici să împărtășească detalii cu fanii.

De asemenea, noii colegi veniți în platou și-au pus și ei amprenta, așa că Theo vine cu râsete și glume bune, Viviana îl acompaniază pe Cove, iar Coțofană și Veve cu muzică și trucuri utile tuturor. Omul de radio de la Pro fm i-a învățat azi pe telespectatorii ‘Vorbește Lumea’ despre cum să curețe mai ușor un ou fiert.

Toți prietenii săi și-au dat cu părerea și au fost majoritatea foarte aproape de adevăr, în afară de Vivi. Cea din urmă a spus că după ce fierbe ouăle le pune într-un castron alături de apă rece și le agită până când coaja se desprinde de pe ou, lucru care este incorect.

Există un asemenea truc pe diverse rețele de socializare, dar nu făcut în felul acesta, ci cu ouăle complet răcite și fierte foarte bine. Iubita lui George Burcea a încercat să salveze situația, dar nu a reușit, așa că Sebi a mărturisit în cele din urmă trucul.

Pentru a avea un ou fiert tare și ușor de curățat trebuie să ai apa în care îl bagi deja la o temperatură înaltă. Mulți fac greșeala de a-l pune într-o apă rece. Ulterior, e nevoie să-l bagi într-un bol cu gheață pentru a-i opri gătirea, lucru care e numit de bucătari șoc termic. 

„Aia se numeşte omletă, dragă, să ştii!”

Coţofană a venit cu o întrebare „Ştiaţi că…”: Cum să faci că oul fiert să se decojească uşor
Viviana: „îl agiţi acolo aşa şi gata!”
Sebastian Coțofană: „Aia se numeşte omletă, dragă, să ştii!”
Cosmina Păsărin: „Îl pui în apă rece la final”
Sebastian Coțofană: „Se pune oul în apa abia când aceasta fierbe. Dai focul la mic, îl laşi 13 minute, apoi îl bagi într-o baie de gheaţă. Aşa se curăţă corect şi uşor oul fiert”
Viviana: „Până mâncăm oul ăla ne trece de foame”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI