Viviana Sposub, relație amoroasă cu omul de încredere al lui Cătălin Măruță. George Burcea se va înfuria VIDEO

Viviana Sposub, relație amoroasă cu omul de încredere al lui Cătălin Măruță. George Burcea se va înfuria VIDEO
Viviana Sposub, relație amoroasă cu omul de încredere al lui Cătălin Măruță

Viviana Sposub trăiește de o bună perioadă de vreme o poveste de dragoste cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Viviana Sposub, relație amoroasă cu omul de încredere al lui Cătălin Măruță

Se pare că înainte de George Burcea, Viviana a mai avut o relație cu un bărbat celebru. Amănuntele au ieșit abia acum la iveală, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Totul s-a întâmplat când Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță, a fost supus la proba sosurilor picante. El a primit câteva întrebări indiscrete, printre care și una care a dezvăluit un lucru neștiut în showbizul românesc.

Ciucă a fost rugat să numească două persoane din showbiz cu care a avut relații amoroase și presa nu a aflat. Pentru că nu a vrut să mănânce picant, el a răspuns sincer.

„Viviana Sposub și Diana Sar”.

Mai mult, Viviana a fost surprinsă luând masa în oraș cu Radu Ciucă, pe vremea când asistenta tv era într-o relație cu Ionuț Rusu. Cei doi au cinat la un restaurant de fițe de pe Șoseaua Nordului, iar bruneta a fost condusă acasă de asistentul lui Măruță.

“Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o (n.r. adevărata iubire). Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit (n.r. o altă iubită, nu Viviana). Nu e despre acea persoană pe care… O știi și pe cealaltă. Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa.

Nu vorbim de Viviana cu înșelatul. Înainte, cu mult înainte ne-am despărțit, relația noastră era terminată cu câteva luni înainte să plece la Fermă. Nu ea m-a înșelat, sau nu cred. Cea care m-a înșelat, m-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine. La momentul ăla, am zis că trecem peste, dar nu am putut, mi-a rămas în cap, nu mai aveam încredere deloc”, a spus Radu Ciucă în cadrul podcastului.

După ce fusese surprinsă sărutându-se cu Ionuț Rusu, Viviana și actorul de comedie au decis să își asume relația.

”Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a mărturisit Ionuț Rusu.

Cum s-au cunoscut Viviana Sposub și George Burcea

Se pare că relația nu a durat mult și încă nu se știe dacă asistenta mai avea iubit în momentul în care a ieșit la cină cu Radu Ciucă sau nu.

Cert este că niciunul dintre cei doi nu au fost potriviți pentru Viviana, care și-a găsit liniștea alături de George Burcea, pe care l-a întâlnit la Ferma.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică.

Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul.

A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției’, declara Viviana la începutul relației cu George Burcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI