Detaliul observat de fani la Alex Velea și Antonia. Ce a dezvăluit artista în story

Detaliul observat de fani la Alex Velea și Antonia. Ce a dezvăluit artista în story
Detaliul observat de fani la Alex Velea si Antonia

Bat clopotele de nuntă pentru Antonia și Alex Velea? Ce a dezvăluit artista pe rețelele de socializare și care a fost primul lucru pe care fanii l-au observat în imaginea de milioane. Cât de frumos le stă împreună! Ce se vede pe degetul focoasei brunete.

Detaliul observat de fani la Alex Velea și Antonia

Antonia și Alex Velea formează, de mai bine de opt ani de zile, unul dintre cele mai apreciate și populare cupluri din showbizul românesc. Cei doi artiști se iubesc la fel de mult ca în prima zi și se înțeleg mai bine ca niciodată, fiind ceea ce numesc fanii lor un exemplu de relație sănătoasă.

Deși nu s-au căsătorit civil încă, cele două vedete se gândesc la momentul în care vor deveni soț și soție în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile. Antonia și Alex Velea au o familie superbă alături de cei doi băieți ai lor, Dominic și Achim, și micuța Maya, fiica Antoniei din căsnicia cu Vicenzo Castellano.

Recent, Antonia a postat o fotografie pe Instagram în care, pe degetul frumoasei brunete, se vede un inel care pare a fi de logodnă. Mesajul care a acompaniat fotografia a fost cât se poate de emoționant. Nu este prima dată când cei doi își fac declarații de dragoste în mediul virtual, fiind foarte deschiși și sinceri față de fanii lor:

„Mulțumesc frumos pentru susținere și cuvintele tale care mă liniștesc! Ai multă răbdare cu mine și mă înveți să fiu un om mai bun și mai bun! Atunci, în zilele când simt că toată lumea e împotriva mea, îmi amintești că nu merit să fiu tristă! Te iubesc și îți mulțumesc! Te admir mult! @iamvelea”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Când vor face nunta Alex Velea și Antonia, de fapt

Cu puțin timp în urmă, Alex Velea declara că el și iubita lui se gândesc cu entuziasm la viitoarea lor nuntă, doar că așteaptă momentul potrivit pentru ca evenimentul să fie memorabil și să nu fie condiționat de restricțiile din pandemie:

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta.”, a declarat Alex Velea la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI