Oana Zăvoranu îl face praf pe Alex Velea. Derapaj rasist către iubitul Antoniei: ‘Castrat! Nu e țigan, e suedez’

Oana Zăvoranu îl face praf pe Alex Velea. Derapaj rasist către iubitul Antoniei: ‘Castrat! Nu e țigan, e suedez’
Derapaj rasist în dreptul lui Alex Velea. Ce a spus Oana Zăvoranu despre el?

Oana Zăvoranu îl face praf pe Alex Velea! Cunoscuta actriță a venit în fața fanilor cu un derapaj rasist, au sesizat mulți dintre internauți. Ce a spus cunoscuta fostă prezentatoare de televizor despre iubitul Antoniei?

Oana Zăvoranu, derapaj rasist! Ce a spus actrița despre Alex Velea?

Oana Zăvoranu taie și spânzură din nou! Cunoscuta vedetă aduce critici aspre în dreptul neasumării lui Alex Velea în privința etniei sale pe care nu o recunoaște la fel de mândru precum Connect-R, susține actrița. Vedeta a mărturisit că nu adoră nici felul în care Antonia face publicitate la aproape orice pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, după ce s-a luat de aspectul fizic al solistei aceasta a subliniat și faptul că bărbatul nu este un deloc un artist de nota 10. Fanii prietenului lui Smiley așteaptă o reacție din partea sa pentru a echilibra balanța replicilor tăioase pe care le-a aruncat Zâvoranu. La polul opus s-a aflat Ștefan Mihalache despre care a avut numai cuvinte de laudă. 

”Dar tu iată că nu ești țigan, ești suedez”

”Ajungem la a treia familie cool. Este vorba despre Antonia și piticu buclucaș (Alex Velea) cu care nu știu de unde să încep. Nu se potrivește întotdeauna look-ul lui de bad boy cu cântatul lui așa de zici că-i castrat, parcă face pipi într-o menghină atunci când cântă. Tu ai 1 metru și 20, iar partea de sus nu se potrivește cu picioarele. El era foarte supărat că femeile la Dansez pentru tine îi aducea garderoba și odată i-au adus o cămașă care lui îi venea rochie la înălțimea pe care o are.

Despre ea…ea face reclamă la napolitane, la tampoane, la mâncare, sushi. N-ar fi fost injust ca eu să vorbesc mereu de toți și să nu vorbesc și de ăștia? De ce? Ăștia sunt mai puțini penibili? Dar în definitiv…sunt la fel. Preferatul meu este de departe piticul buclucaș, idolul ‘la’ toți goldenii, freshi și toate cele. Uite-l pe acest dur al trap-ului! Ești lame, băiatule! Ai pornit la drum cu Smiley și cu Connect-R. Smiley nu mă dă pe spate ca artist, în schimbt tot țigan de al tău își asumă, dar tu iată că nu ești țigan, ești suedez colț cu norvegian. Connect-T e un tip talentat, asumat și nu se prostituează. Înțelegeți ce înseamnă? El face de când se știe calitate de muzică. Unul din puținii artiști români pe care îi ascult”
Oana Zăvoranu (Sursa: youtube.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI