Detaliul despre Andi Moisescu pe care Olivia Steer l-a făcut public. Sigur te va uimi

Detaliul despre Andi Moisescu pe care Olivia Steer l-a făcut public. Sigur te va uimi
Ce a spus Olivia Steer despre Andi Moisescu?

Olivia Steer a făcut public un detaliu neștiut despre Andi Moisescu. Celebra fostă prezentatoare a venit cu un anunț neașteptat după 20 de ani de relație alături de cunoscutul jurat de la emisiunea ,,Românii au talent”. Olivia a ajuns din nou în centrul atenției după ce a publicat un mesaj pe contul său de Instagram. Fanii cuplului au rămas uimiți când au văzut ce are de spus vedeta despre partenerul ei de viață.

Ce a spus Olivia Steer despre Andi Moisescu: vedeta a uimit pe toată lumea

Olivia Steer este un personaj controversat în lumea publică. Aceasta reușește să stârnească multe reacții după afirmațiile sale tăioase cu care mulți nu sunt de acord. Fosta prezentatoare are numeroși urmăritori, deși e clar că a reușit să atragă antipatia unora.

Iată că aceasta a ajuns din nou în centrul atenției, dar cu un detaliu care ține de soțul ei. Oamenii au rămas uimiți când au văzut ce are de spus. Unele cupluri au parte de mici probleme după 20 de ani de relație, dar acesta nu este și cazul celor doi parteneri cunoscuți românilor.

Ei pare că sunt făcuți unul pentru celălalt, motiv pentru care vor să le arate și celor din jur că dragostea lor rezistă. Olivia Steer și Andi Moisescu lasă mereu impresia că ar fi chiar la începutul poveștii de dragoste, deși au 20 de ani de la prima întâlnire și 17 ani din ziua în care au spus DA în fața ofițerului stării civile.

,,Mă întreba ce planuri am pentru…”

Familia lor este mai unită pe zi ce trece, lucru demonstrat și recent chiar de brunetă. Cea din urmă a postat un mesaj scurt și o fotografie de colecție.

Vedeta a mărturisit că în urmă cu 20 de ani juratul de la show-ul de talente era foarte încrezător în viitoarea relație și o întreba pe cea care urma să devină mama copiilor lui ce planuri are pentru tot restul vieții.

„Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a fost mesajul Oliviei în descrierea pozei în care apare alături de Andi Moisescu.

„Atunci am văzut-o cu adevărat”

Bărbatul a povestit în urmă cu ceva timp că a început să o vadă pe aleasa inimii cu alți ochi, iar din acel moment a intrat în joc și a încercat să o cucerească.

„Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor…că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a susținut Andi Moisescu la un moment dat.