De câți ani sunt căsătoriți Andi Moisescu și Olivia Steer. Ce cadou i-a făcut la aniversare

De câți ani sunt căsătoriți Andi Moisescu și Olivia Steer. Ce cadou i-a făcut la aniversare
Olivia Steer și Andi Moisescu, un mariaj de invidiat

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, dar cei doi preferă să fie extrem de discreți și să nu le ofere fanilor foarte multe detalii despre legătura lor amoroasă.

Andi Moisescu, gest superb pentru soția lui

Andi Moisescu și Olivia Steer au vorbit foarte rar despre relația lor, chiar dacă au împlinit 17 ani de căsnicie! Cei doi au mers împreună la altar în 2004, iar după au organizat o petrecere de pomină, unde atmosfera a fost întreținută de Cornelia Catanga și Leo Iorga.

Anii au trecut și aceștia au devenit și părinții a doi copii, Luca și David. Chiar dacă preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor, ei au împlinit 17 ani de căsnicie, așa că Andi Moisescu a decis să își surprindă iubita cu un frumos buchet de flori, pe care Olivia Steer l-a pozat pentru a-l dezvălui fanilor.

„17 ani după”, a scris aceasta.

Cum s-au cunoscut Andi Moisescu și Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer au o căsnicie de lungă durată, iar prezentatorul de televiziune se simte norocos pentru că și-a întâlnit aleasa. Un prieten comun s-a decis să îi convingă să se cunoască, așa că nu a durat mult timp până când aceștia s-au îndrăgostit.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru.

Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o.”, a spus Andi Moisescu, pentru Viva!.

Andi Moisescu: ‘Nu mai eram chiar un copil’

De asemenea, Andi Moisescu a menționat că Olivia Steer l-a citit imediat și și-a dat seama că are intenții serioase. Prezentatorul de televiziune nu a vrut să ofere detalii despre cererea în căsătorie, considerând că acest moment ar trebui să rămână între el și partenera sa.

„Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult, în apropierea noastră.

M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu.

În general, eu cred că oamenii, când se îndrăgostesc, sunt capabili să facă și minuni. Cât privește cererea de căsătorie, o să fiu foarte sincer. Sunt chestiuni intime, pe care îmi doresc să le păstrez intime.

Nu prea mă dau eu în vânt nici după mondenități, nici să fiu eu ăla monden. Cu scuzele de rigoare și fără să vreau să rănesc pe nimeni.”, a adăugat Andi Moisescu.