Detaliul care a prevestit moartea Reginei Elisabeta a II-a! Ce s-a observat în ultimele imagini cu suverana

Detaliul care a prevestit moartea Reginei Elisabeta a II-a! Ce s-a observat în ultimele imagini cu suverana
Ce a prevestit moartea Reginei Elisabeta a II-a?

Regina Elisabeta a II-a murit ieri, 8 septembrie. Familia a rămas cu un gol în suflet după dispariția suveranei. Fanii familiei din Casa Regală a Marii Britaniei au prevestit asta după ce au văzut ultimele imagini cu aceasta. Ce detalii s-au observat în fotografiile în care a fost surprinsă cu câteva zile înainte de deces? Britanicii au fost foarte îngrijorați după ce au văzut-o în acest stadiu.

Ce a prevestit moartea Reginei Elisabeta a II-a: detalii din ultimele apariții publice

Regina Elisabeta a murit în cursul zilei de ieri. Aceasta a marcat și cea mai lungă domnie din istoria Regatului Unit și a fost cel mai longeviv monarh din istorie.

Elizabeth Alexandra Mary Windsor s-a născut pe data de 21 aprilie 1926, timp în care domnea bunicul său patern, regele George al V-lea. Tatăl său era al doilea fiul al regelui, iar mama ei era fiica cea mică a aristocratului scoțian, contele de Strathmore și Kinghorne.

Britanicii au iubit-o enorm și au apreciat întotdeauna discreția sa și modul în care a luat decizii de-a lungul timpului, mai cu seamă că a avut nu mai puțin de 70 de ani de domnie. Chiar un doctor a subliniat faptul că aceasta devenise foarte fragilă în ultima perioadă în care a fost văzută în viață.

„Se pare că există posibile dovezi ale bolii. Este o tulburare”

Specialistul a indicat atunci că Regina o să moară în scurt timp. Dr. Deb Cohen-Jones, care locuiește în Perth, Australia de Vest, a spus că fotografiile cu mâinile Reginei Elisabeta a II-a în timp ce suvenra poza alături de noul prim-ministru al Marii Britanii Liz Truss, la Castelul Balmoral din Scoția, marți, sunt un posibil un semn de scădere a sănătății.

Tocmai mâinile sale ar fi indicat faptul că suferea de o boală vasculară periferică. Majoritatea cetățenilor au văzut-o foarte slăbită și fără o dispoziție bună în ultimul timp. Ea a trecut printr-o tragedie uriașă anul trecut, moment în care soțul său s-a stins din viață.

„Se pare că există posibile dovezi ale bolii vasculare periferice în ceea ce o priveşte pe Regină. Aceasta este o tulburare de circulație a sângelui care face ca vasele de sânge din afara inimii și creierului să se îngusteze, să se blocheze”, a spus ea pentru FEMAIL.

„Uneori poate duce la insuficiență cardiacă. Dacă circulația periferică este atât de slabă, organele nu primesc o cantitate bună de sânge”, notează dailymail.co.uk. 

Urmăriți Playtech.ro și pe