Detalii șocante despre agresiunile vărului Reginei Elisabeta. Cum teroriza femeile, de fapt

Detalii șocante despre agresiunile vărului Reginei Elisabeta. Cum teroriza femeile, de fapt
Ce agresiuni a comis vărul Reginei Elisabeta

Unul dintre verii Reginei Elisabeta a Marii Britanii a fost acuzat pentru agresiune sexuală, motiv pentru acre a făcut pușcărie timp de 10 luni.

Vărul Reginei, agresor sexual

Vărul Reginei Elisabeta a II-a, a Marii Britanii a fost închis pentru 10 luni după ce a agresat sexual o femeie, conform CNN.

Simon Bowes-Lyon, în vârstă de 34 de ani și-a recunoscut fapta. El a declarat că a intrat cu forța in camera unei femei, care dormea la Castelul Glamis din Angus. Incidentul a avut loc în luna februarie a anului 2020. Atunci contele de Strathmore a împins-o pe femeie în mod repetat pe pat, a atins-o pe sâni și a încercat să o dezbrace pe aceasta.

Acum, bărbatul figurează în registrul infractorilor sexuali. Instanța a decis că reprezisnta un potențial risc și gestul sau se poate repeta.

Conform oamenilor legii, nivelul agresivității a fost foarte ridicat în cazul vărului Reginei, iar pedeapsa a impus închisoarea cu executare. Victima a urmat ședințe de terapie și recuperare, dar încă suferă de pe urma agresiunii suferite.

Filmul agresiunii a fost povestit de șeriful Şeriful Carmichael, care i-a spus lui Bowes-Lyon cele întâmplate. Iar acuzatul și-a recunoscut fapta.

„Nu era atrasă de tine şi nu făcuse nimic care să poată fi interpretat de tine în sens contrar. Te-ai dus în faţa camerei şi ai convins-o să deschidă uşa. Ai împins-o pe pat, ai apucat-o puternic de sâni şi ai încercat să-i ridici cămaşa de noapte.

I-ai spus că o să o ai şi că are nevoie de asta. Ai continuat să tragi de ea şi să o săruţi forţat. În tot acest timp, ea ţi-a arătat clar că vrea să te opreşti.

Chiar şi după ce a reuşit să te scoată din dormitor, femeia susţine că ai încercat să revii acolo pentru a doua oară”.

Agresorul și-a recunoscut fapta

Şeriful a continuat şirul acuzaţiilor și al dezvăluirilor din noapte respectivă.

„I-a fost frică, a încuiat uşa, a proptit un scaun sub clanţă şi a rămas tremurând. Chiar şi acum, la un an de la atac, încă mai are coşmaruri şi simte frică din cauza faptului că a fost agresată sexual de tine. E cu atât mai grav cu cât îi erai gazdă. Ai agresat-o în faţa protestelor sale repetate şi ai făcut totul ca să nu scape să scape. Sentinţa trebuie să reflecte gravitatea acestei infracţiuni”.

După ce și-a recunoscut vina, Bowes-Lyon a mărturisit că îi este ruşine că a provocat o asemenea suferinţă unui oaspete din casa sa. El a dat vina pe alcool și a susţinut că a băut în exces în noaptea atacului, dar că asta nu reprezintă o scuză pentru faptele sale.

„Nu credeam că sunt capabil să mă comport aşa cum am făcut-o. În ultimul an am apelat la ajutor de specialitate pentru asta. Scuzele mele se adresează în primul rând femeii în cauză, dar aş dori, de asemenea, să-mi cer iertare şi familiei şi prietenilor pentru suferinţa provocată”.

Bowes-Lyon a fost numit unul dintre „cei mai eligibili burlaci” din Marea Britanie de către Tatler, în anul 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI