Detalii neștiute despre Survivor România 2021. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe platourile de filmare ale emisiunii de la Kanal D

Detalii neștiute despre Survivor România 2021. Ce s-a întâmplat, de fapt, pe platourile de filmare ale emisiunii de la Kanal D
Ce se intampla pe platourile de filmare de la Survivor Romania

Survivor România a devenit un fenomen, iar sezonul al doilea al cărui trofeu a fost ridicat, la începutul lunii iulie, de către Faimosul Zanni a depășit recordurile de audiență, fiind cel mai popular sezon al reality show-ului de la Kanal D. Care sunt detaliile ascunse din culisele emisiunii pe care fanii Survivor abia acum le descoperă. Unde s-a filmat, de fapt, emisiunea.

Ce s-a întâmplat la filmările de la Survivor România 2021

Timp de aproximativ șapte luni de zile, românii au stat cu sufletul la gură pentru a urmări evoluția concurenților săi preferați din cadrul cele mai duri competiții care s-a fimat în Republica Dominicană.

Zeci de participanți, atât Faimoși cât și Războinici, s-au înscris la acest concurs pentru a demonstra că au toate atuurile necesare pentru a fi declarați cei mai mari supraviețuitori ai României. Sportivi, atleți, actori, cântăreți și vedete de tot felul au acceptat cea mai mare provocare a vieții lor.

Concurenții de la Survivor România 2021 au îndurat foamea, oboseala, extenuarea fizică, frigul, căldura, accidentările de pe trasee și condițiile extreme de supraviețuire, totul pentru a-și îndeplini visul de a câștiga marele premiu de 50.000 de euro. Pe 10 iulie, trapperul Zanni a ieșit victorios, fiind cel care a ridicat deasupra capului trofeul mult râvnit.

Chiar dacă pe micile ecrane competiția este extrem de spectaculoasă, în spatele acelor ore de difuzare stă o echipă de producție și filmare care depun eforturi uriașe pentru ca totul să iasă perfect.

Ceea ce puțini oameni știu este că regia de producție este una mobila și se întinde pe zeci de metri unde se află corturi, cabluri, echipamente, mixere, camere şi monitoare, regie adusă, pe insulă, în fiecare zi cu barca. Survivor România sezonul 2 s-a filmat pe o plajă pustie și protejată din Republica Dominicană, în mijlocul Mării Caraibilor.

Potrivit celor de la Pagina de Media, transportul până la locul de filmare se face pe apă, cu ajutorul unei bărci de viteză, drum care durează jumătate de oră. Din echipa de producție a celui mai dur reality-show de la Kanal D fac parte 15-20 de profesioniști care muncesc multe ore în fiecare zi, preț de câteva luni de zile, pentru ca emisiunea să iasă fără de cusur.

De asemenea, edițiile de la Survivor România se filmează dintr-o dubla, în regim de LIVE, însă pe lângă aceasta există o macara și o dronă care surprind cadre inedite din văzduh. Din echipa de producție fac parte și fotografii oficiali ai competiției și reporterii care iau la cald reacțiile concurenților de pe traseu și din camp, după fiecare joc terminat. Concurenții nu au voie să aibă obiecte personale la ei, în junglă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI