Ce se întâmplă, de fapt, între Zanni și Sebastian Chitoșcă. Fostul fotbalist a dat cărțile pe față

Ce se întâmplă, de fapt, între Zanni și Sebastian Chitoșcă. Fostul fotbalist a dat cărțile pe față
Ce se intampla, de fapt, intre Zanni si Sebastian Chitosca. Fostul fotbalist a dat cartile pe fata

Pe parcursul celor șase luni de competiție de la Survivor România, Zanni și Sebastian Chitoșcă au legat o frumoasă relație de prieteni, fiind extrem de apropiați atât pe teren cât și în camp. Care este adevărata relație dintre cei doi foști Faimoși. Despre ce este vorba, de fapt. Fotbalistul s-a dat de gol.

Cât de prieteni sunt, de fapt, Sebastian Chitoșcă și Zanni

Deși au fost cei mai buni prieteni cât timp au participat amândoi la Survivor România, internauții au observat că fostuol fotbalist și câștigătorul celui de-al doilea sezon Survivor nu au mai fost activi împreună pe rețelele de socializare.

În cadrul unei intervenții prin Skype în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă de la Kanal D, Sebastian Chitoșcă a lămurit ce se întâmplă, de fapt, între el și Zanni.

âSătul de speculațiile potrivit cărora prietenia dintre cei doi foști Faimoși s-ar fi destrămat, fostul sportiv a declarat că el și Zanni nu s-au certat, doar că cei doi se află la o distanță mare unul față de celălalt, trapperul fiind în București în timp ce Sebastian locuiește alături de soția lui în Germania.

„Oameni buni, suntem doi oameni la 2000 km distanță, e clar că nu ne putem vedea, dar vorbim prin mesaje. Oamenii se așteptau să rupem live-urile împreună. Dacă se întâmpla chestia asta pe care o vor ei, începeau să zică: bă milogule… Nu e președintele României Zannidache.

Eu îl cunosc mai bine pe el decât mulți alții care se dau prieteni cu el. Nu e femeia mea să vorbesc zilnic cu el, dar vorbim. Clar avem proiecte împreună, dar ele trebuie să se așeze. Ne mai sunăm și ne amuzăm de mesajele oamenilor”, a declarat Sebastian Chitoșcă, potrivit celor de la Wowbiz.

Sebastian Chitoșcă, prietenie inedită cu Albert Oprea

Întrebat cine sunt foștii participanți de la Survivor România cu care păstrează legătura, pe lângă foștii săi coechipieri din echipa roșie, Sebastian Chitoșcă s-ar fi împrietenit cu doi dintre Războinici, mai precis Albert Oprea și Sorin Pușcașu.

„Mai vorbesc din când în când cu Albert, cu Cucu, cu Raluca, cu Sorin, cu Alin Buturugă, Cosmin de mai multe ori, nu doar câteodată, Culiță, cu Jador am mai vorbit pe Whatsapp.

Jador e șmecher, nu dă follow back. Cu Elena Marin nu am vorbit niciodată, dar dacă mă întâlneam cu ea, dacă îmi dădea vreun mesaj, îi răspundeam cu cea mai mare plăcere. Să vă zic cum stă treaba cu Elena, ea categoric la bază nu e un om rău aici. Ea a fost o scorpie, o periculoasă, ăsta a fost rolul ei.

Nu mă așteptam (n.r- relație între Simona și Albert). Nu m-am gândit niciodată nici la Hapciuc, nici la Albert. Dacă ei sunt împreună… A, s-au și despărțit. Au fost împreună ca și câinii, care se lipesc doar o dată”, a completat Sebastian Chitoșcă pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI