03 apr. 2021 | 02:14

Destinul dramatic al lui Gabi Luncă: a pierdut un copil și s-a luptat cu o boală necruțătoare

Monden
Destinul dramatic al lui Gabi Luncă: a pierdut un copil și s-a luptat cu o boală necruțătoare
Destinul dramatic al lui Gabi Lunca

Gabi Luncă a murit la vârsta de 81 de ani. Artista era infectată cu coronavirus. Decesul ei a fost făcut public de către fiica sa, Rebeca Onoriu, în urmă cu puțin timp.

Destinul dramatic al lui Gabi Luncă

Deși a avut o viață încercată, Gabi Luncă a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Ea și-a dorit enorm să devină mamă și chiar i-a primis lui Dumnzeu că se va pocăi dacă o să rămână însărcinată, dar ceea ce a urmat a fost cu adevărat dramatic. Prima sa fiică a decedat la numai două luni de la naștere, după ce a fost diagnosticată cu encefalită.

”Era neagră la faţă, cum e pământul, era desfigurată. A murit pentru că n-am putut să-mi ţin jurământul făcut”, a povestit artista, în urmă cu patru ani, despre primul necaz care i-a adus multă suferinţă, conform ziarul click.

A învins cancerul la sân

O altă încercare dramatică a vieții a avut-o în anul 2009, atunci când artista a fost diagnosticată cu cancer la sân. A plâns mult atunci, dar cu rugăciune și speranță, iată Gabi Luncă reușise să treacă și peste această cumpănă.

“Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an”, a mărturisit artista, în urmă cu patru ani,

Deși a reușit să iasă învingătoare în faţa cumplitei boli, artista a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor să accepte vestea că o să rămână fără un sân.

„Această boală este foarte grea, am avut momente de disperare. M-am jelit zile întregi, mă uitam la toate hainele şi mă întrebam dacă mă mai întorc acasă ca să pot să le port. Citostaticele au fost insuportabile pentru mine, dar Dumnezeu nu m-a lăsat”, şi-a amintit artista tot în urmă cu patru ani. De 24 de ani artista se pocăise, nu mai cântă la sindrofii, ci doar în bisericile penticostale.

Elena Merișoreanu despre Gabi Luncă

Elena Merișoreanu s-a declarat extrem de întristată de decesul marii artiste.

”Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi. Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte. Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceea care ne îngrijesc. I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi. Doamna Gabi era o persoană deosebită„, a spus Elena Merişoreanu, la Antena 3.

Aveți, mai jos, o colecție de melodii ale regretatei artiste, Gabi Lunca, împreună cu soțul acesteia, celebrul instrumentist Ion Onoriu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro