A murit Gabi Luncă. Celebra artistă de muzică populară și lăutărească era infectată cu noul coronavirus

După Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu, iată că o altă veste șochează România. Interpreta de muzică populară și lăutărească Gabi Luncă a murit. Aceasta avea vârsta de 81 de ani și fusese internată în spital cu coronavirus.

A murit Gabi Luncă

Această informație a fost confirmată de Spitalul Județean Ilfov pentru Antena 3. Dar și fiica cea mică a artistei, pe nume Rebeca Onoriu, a anunțat decesul mamei sale.

„Dupa 23 ani, din nou impreuna! Canta impreuna Celui pe care L-au iubit si L-au slujit o viata intreaga! O sa ne revedem…”, a scris aceasta pe Facebook.

Ce spunea fiica lui Gabi Luncă despre starea de sănătate a mamei ei

În urmă cu câteva zile, Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre starea de sănătate a mamei sale.

„A luat de la unul din nepoţi, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu ştiau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o uşoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieşit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieşit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat şi aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturaţia la 90. S-a panicat şi a mers la Matei Balş, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o uşoară inflamaţie. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament.

Ca să nu scadă saturaţia i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbeşte. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câţi ani ai şi nici cine eşti. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, spunea, recent, Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreţei pentru Click!.

Gabi Luncă a fost una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară și lăutărească din România. Vocea ei aparte, dar şi pasiunea pentru a cânta au făcut-o însă să se impună în lumea muzicii lăutăreşti. Aceasta a cucerit publicul din țară, dar și de peste hotare, timp de peste jumătate de secol. Din anul 1992, Gabi Luncă a cântat doar muzică religioasă, aceasta devenind membră a cultului creştin penticostal.

Alături de fostul ei soţ, Ion Onoriu, Gabi Luncă a avut patru copii, trei fete, Estera, Sara şi Rebeca, şi un singur băiat, Emanuel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI