Elena Merișoreanu, profund afectată de moartea lui Gabi Luncă. ”Nu pot să cred!”

Elena Merișoreanu, profund afectată de moartea lui Gabi Luncă. ”Nu pot să cred!”
Elena Merisoreanu, profund afectata de moartea lui Gabi Lunca

Elena Merișoreanu s-a declarat extrem de afectată de decesele în rândul artiștilor români. După moartea Corneliei Catanga și a lui Nelu Ploieșteanu, iată că o nouă veste a îndoliat lumea artistică, și anume, renumita interpretă de muzică populară și lăutărească, Gabi Luncă, a murit, în urmă cu puțin timp.

Elena Merișoreanu, profund afectată de moartea lui Gabi Luncă

Gabi Luncă a murit la vârsta de 81 de ani. Aceasta era infectată cu noul coronavirus și era internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. Acestă informație a fost confirmată, vineri seară, de Spitalul Judeţean Ilfov, pentru Antena 3, dar anunțul a fost făcut și de către fiica sa, Rebeca Onoriu, pe pagina de Facebook.

 „După 23 ani, din nou împreuă! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu.

Elena Merișoreanu s-a declarat profund afectată de moartea artistei. Aceasta şi-a amintit cu lacrimi în ochi de colegii ei răpuși de COVID-19 în ultima perioadă.

”Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi. Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte. Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceea care ne îngrijesc.

I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi. Doamna Gabi era o persoană deosebită„, a spus Elena Merişoreanu, la Antena 3.

Cum s-a infectat Gabi Luncă cu Covid-19

„A luat de la unul din nepoţi, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu ştiau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o uşoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieşit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieşit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat şi aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturaţia la 90. S-a panicat şi a mers la Matei Balş, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o uşoară inflamaţie. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament (…)”, spunea fiica sa, Rebeca Onoriu, recent., conform ziarului Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI