07 iun. 2022 | 08:31

Destinații pentru vacanța de vară. 5 locuri pe care nu trebuie să le ratezi

Diverse
Destinații pentru vacanța de vară. 5 locuri pe care nu trebuie să le ratezi
Locuri de vis pentru o vacanță de neuitat

Este oficial vara, ceea ce înseamnă că este timpul unei vacanțe bine meritate. Mulți dintre noi încă suntem în căutare de locul perfect pentru relaxare, iar dacă sunteți în pană de idei, avem câteva sugestii.

Destinații de vis pentru vacanța de vară

Unii români își fac rezervări din timp în diferite stațiuni, atât din țară, cât și din afară. Alții sunt mai spontani, pur și simplu se urcă în mașină și pornesc la drum, în căutarea unei aventuri. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci în vacanță, următoarele destinații sunt extrem de frumoase.

  • Insula Procia

Insula Procia este situată în Italia și oferă turiștilor liniște și pace. Este acel gen de oraș cu străduțe înguste, case construite una peste alta și priveliști uimitoare. Nu trebuie să ignorați Insula Procia dacă nu ați plănuit încă vacanța.

  • Cote D’azur

Plecăm din Italia și ajungem în Franța. Litoralul francez este extrem de cunoscut și ales adesea de turiști pentru o vacanță de neuitat, plină de distracție. Din Coasta de Azur fac parte 5 locuri excepționale pe care ar trebui să le vizitezi măcar odată în viață: Cannes, malul Mării Mediterane, Nisa, Menton și Villefranche.

Locuri uimitoare pe care ar trebui să le vizitezi

  • Insula Capri

Insula Capri este micuță, însă plină de surprize și extrem de frumoasă, situată în Italia. Chiar dacă este mică, există foarte multe locuri de vizitat, așa că sigur nu te vei plictisi. Una dintre cele mai apreciate locuri apreciate de turiști este Pizzetta Umbertto, o clădire spectaculoasă cu deschidere la mare.

Alte câteva locuri de vizitat pe Insula Capri sunt: Grădinile lui Augustus, Villa San Michelle, Biserica San Stefano sau Stâncile Faraglioni.

  • Costa Smeralda

Este locul perfect dacă îți dorești o vacanța de lux. Aici vei găsi centre de relaxare, apă de un turcoaz uimitor, buticuri de lux ale marilor designeri și foarte multe restaurante de lux. Desigur, nu este pentru buzunarul oricui, însă este un loc spectaculos. Mâncarea tradițională trebuie încercată.

  • Riviera Italia

Ne-am întors de unde am plecat, în Italia. Santa Margherita este un oraș plin de viață, cu oameni frumoși. Orașul are foarte multe cafenele și restaurante cu specific italienesc. Una dintre principalele atracții este Portofino, un loc popular pentru peisajele minunate pe care le oferă, vegetația deosebită și arhitectura luxuriantă.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro