Destinații pentru vacanța de vară. 5 locuri pe care nu trebuie să le ratezi

Destinații pentru vacanța de vară. 5 locuri pe care nu trebuie să le ratezi
Locuri de vis pentru o vacanță de neuitat

Este oficial vara, ceea ce înseamnă că este timpul unei vacanțe bine meritate. Mulți dintre noi încă suntem în căutare de locul perfect pentru relaxare, iar dacă sunteți în pană de idei, avem câteva sugestii.

Destinații de vis pentru vacanța de vară

Unii români își fac rezervări din timp în diferite stațiuni, atât din țară, cât și din afară. Alții sunt mai spontani, pur și simplu se urcă în mașină și pornesc la drum, în căutarea unei aventuri. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci în vacanță, următoarele destinații sunt extrem de frumoase.

  • Insula Procia

Insula Procia este situată în Italia și oferă turiștilor liniște și pace. Este acel gen de oraș cu străduțe înguste, case construite una peste alta și priveliști uimitoare. Nu trebuie să ignorați Insula Procia dacă nu ați plănuit încă vacanța.

  • Cote D’azur

Plecăm din Italia și ajungem în Franța. Litoralul francez este extrem de cunoscut și ales adesea de turiști pentru o vacanță de neuitat, plină de distracție. Din Coasta de Azur fac parte 5 locuri excepționale pe care ar trebui să le vizitezi măcar odată în viață: Cannes, malul Mării Mediterane, Nisa, Menton și Villefranche.

Locuri uimitoare pe care ar trebui să le vizitezi

  • Insula Capri

Insula Capri este micuță, însă plină de surprize și extrem de frumoasă, situată în Italia. Chiar dacă este mică, există foarte multe locuri de vizitat, așa că sigur nu te vei plictisi. Una dintre cele mai apreciate locuri apreciate de turiști este Pizzetta Umbertto, o clădire spectaculoasă cu deschidere la mare.

Alte câteva locuri de vizitat pe Insula Capri sunt: Grădinile lui Augustus, Villa San Michelle, Biserica San Stefano sau Stâncile Faraglioni.

  • Costa Smeralda

Este locul perfect dacă îți dorești o vacanța de lux. Aici vei găsi centre de relaxare, apă de un turcoaz uimitor, buticuri de lux ale marilor designeri și foarte multe restaurante de lux. Desigur, nu este pentru buzunarul oricui, însă este un loc spectaculos. Mâncarea tradițională trebuie încercată.

  • Riviera Italia

Ne-am întors de unde am plecat, în Italia. Santa Margherita este un oraș plin de viață, cu oameni frumoși. Orașul are foarte multe cafenele și restaurante cu specific italienesc. Una dintre principalele atracții este Portofino, un loc popular pentru peisajele minunate pe care le oferă, vegetația deosebită și arhitectura luxuriantă.