Despărțire surpriză pe piața media din România. Prezentatoarea TV e singură după 13 ani

Despărțire surpriză pe piața media din România. Prezentatoarea TV e singură după 13 ani
Despartire soc in showbiz

A avut loc o despărțire surpriză pe piața media din România, după ce o prezentatoare TV a divorțat de soțul ei după un mariaj de 13 ani. Cum nu s-a putut evita ruptura, cei doi au luat-o pe drumuri separate. Despre cine este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Divorț șoc în showbiz. O prezentatoare TV s-a despărțit de soț după 20 de ani de relație

O despărțire șoc a avut loc în showbiz. Livia Graur, prezentatoare la Prima TV, a divorțat de soțul ei, Ștefan Răzvan Graur. Cei doi au fost împreună timp de 13 ani, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ca relația dintre ei să fie continuată.

De altfel, Livia Graur a divorțat în mare secret de soțul ei, cei doi având împreună o fetiță care este în clasa a II-a. De dragul acesteia, ei au decis să rămână în relații de prietenie. Divorțul a avut loc de comun acord în fața notarului,  fără pic de scandal.

Acum s-a aflat că cei doi nu mai sunt un cuplu încă de la începutul acestui an, astfel că actele de divorț sunt demult semnate.

Livia Graur, reținută în declarații

Prezentatoarea TV nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest eveniment, însă a ținut să clarifice faptul că divorțul este oficial, despărțirea având loc cu mai multe luni în urmă.

„Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar”, a declarat Livia Graur, potrivit cancan.ro.

De când s-au îndrăgostit Livia Graur și soțul ei

Livia și cu Ștefan Răzvan Graur au fost împreună 20 de ani și aveau o căsnicie de 13 ani. Povestea lor de dragoste a început în perioada în care ambii se aflau în liceu, atunci când prezentatoarea TV era doar în clasa a IX-a.

De asemenea, din relația lor a rezultat o fiică, Renata, care acum este în clasa a II-a. Din păcate, povestea de dragoste dintre ei a durat 20 de ani. Trebuie menționat faptul că, pe atunci când au împlinit 6 ani de căsnicie și-au reînnoit jurămintele la malul mării.

Livia Graur nu este împotriva intervențiilor estetice

Pe de altă parte, Livia Graur spunea cu ceva timp în urmă că a tentat-o chirurgia plastică, însă a tot amânat momentul în care va face cunostinta cu bisturiul.

“M-am gandit de câteva ori la operații estetice. Cred că la un moment dat, vine vremea ca fiecare femeie să se înfrumusețeze puțin. Pe viitor, mi-ar placea să apelez la mici interventii. Când ridurile de expresie se vor adânci, le voi corecta și, de ce nu, poate îmi voi mări și bustul puțin”,  spunea Livia Graur cu mai mult timp în urmă.