Oana Zăvoranu are operații estetice la față? Răspunsul savuros al vedetei

Oana Zăvoranu are operații estetice la față? Răspunsul savuros al vedetei
Are sau nu Oana Zavoranu operatii la fata

Oana Zăvoranu rămâne una dintre cele mai controversate vedete din România. De câțiva ani, frumoasa brunetă a pornit un război online împotriva influencerilor și a persoanelor publice de la noi din țară care „mocangesc”, după cum spune actrița. Unii internauți au criticat-o, acuzând-o de faptul că și-ar fi făcut operații estetice la față. Ce răspuns le-a dat vedeta.

Adevărul despre presupusele operații estetice ale Oanei Zăvoranu

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, însă, internauții sunt de părere că vedeta ar fi apelat la ajutorul bisturiului, pentru a se menține veșnic tânără.

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu a fost apostrofată de anumite persoane cârcotașe de faptul că și-ar fi făcut mai multe operații estetice pentru a avea trăsăturile unei adolescente, deși tocmai a împlinit vârsta de 49 de ani.

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Oana Zăvoranu a făcut lumină asupra acestui subiect și a clarificat lucrurile, odată pentru totdeauna.

Actrița i-a explicat prezentatorului TV Dan Capatos motivul pentru care infirmă zvonurile create în jurul persoanei sale. Vedeta susține că oamenii o acuză de faptul că și-ar fi retușat buzele și nasul.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel.

Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic.

Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu.”, a declarat controversata actriță la Antena Stars.

Cum se menține în formă Oana Zăvoranu

La aproape 50 de ani, Oana Zăvoranu are o siluetă de adolescentă și un trup tras ca prin inel. Vedeta se bucură de faptul că mereu s-a menținut la un număr ideal de kilograme, 54, neavând probleme precum fluctuații de greutate.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Pepe a ținut să specifice faptul că nu ține nicio dietă. Ba din contră, Zăvo nu-și refuză nicio plăcere culinară.

„Mă mențin la 53-54 de kilograme. Beau lucruri care conțin zahăr, mănânc lucruri care conțin zahăr, nu țin niciun fel de dietă. Nu mi-am băgat botoxuri. Eu spun ce nu fac eu și fac altele.”, a completat diva la Xtra Night Show.