Prezentatoarea TV care se topește pe picioare! La 36 de ani are 49 de kg și nu se oprește din slăbit

Prezentatoarea TV care se topește pe picioare! La 36 de ani are 49 de kg și nu se oprește din slăbit
Vedeta din Romania care nu se poate ingrasa

Una dintre cele mai simpatice prezentatoare TV din România a ajuns numai piele și os. Frumoasa șatenă a cerut ajutorul medicilor nutriționiști, pentru a se putea îngrășa. Specialiștii au sfătuit-o să înceapă un regim special de îngrășare. Despre cine este vorba.

Livia Graur se luptă cu greutatea și încearcă să pună câteva kilograme pe ea

În timp ce majoritatea vedetelor se chinuie să dea jos kilogramele pe care le asimilează, Livia Graur de la Prima TV trăiește o adevărată dramă din cauza faptului că se topește pe picioare.

Celebra prezentatoare TV are 36 de ani și cântărește numai 49 de kilograme. Livia Graur a apelat la sfatul medicilor nutriționoști pentru a încerca tot felul de regimuri speciale care să o facă să cumuleze un anumit număr de kilograme.

Din nefericire, vedeta consideră că regimul de îngrășare pe care-l ține nu funcționează, deși consumă pâine în cantități mari și foarte multe vitamine.

„Ba mănăncă Livia, mănâncă foarte mult! Duc o cură de îngrășare! Să știe toată lumea că eu mă chinui. Dacă are cineva o soluție ca eu să pun ceva pe mine, că nici nutriționiștii nu au găsit-o, să spună!

Mănânc multă pâine zilnic. Eu cumpăr pâine mare, de aia boierească, și mănânc cam 4-5 felii la o masă. Mănânc la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori mi-e foame, și chiar și seara foarte târziu, ceea ce nu este deloc recomandat.

Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul: iau și vitamine, mai ales vitamina C, că dă poftă de mâncare”, a declarat Livia Graur, exclusiv pentru click.ro.

Citește și Adevărul despre emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Ce se va întâmpla din toamna lui 2022

„Renata e invers, a cam luat proporții!”

Dacă știrista se chinuie să se îngrașe, fiica Liviei, Renata, are probleme cu fluctuațiile de greutate la vârsta de numai 8 anișori. Prin urmare, vedeta mănâncă ea ciocolata care a făcut-o pe cea mică să capete anumite proporții.

Mai mult de atât, știrista recunoaște că mâncarea ei preferată este cea italiană, renumită pentru faptul că este bogată în grăsimi.

„Toată lumea zice că eu nu mănânc nimic, dar mâncara mea preferată e mâncarea italienească. Paste, pizza, tot ce vrei mânânc.

Lasagna, canelloni și le și fac, le și mănânc. La fiica mea, Renata e invers, a cam luat proporții, așa că am redus ciocolata. Acum mănâncă mama ciocolata”,a completat frumoasa vedetă pentru sursa citată.

Livia Graur are o carieră impresionantă de mai bine de 14 ani în televizune. În prezent, vedeta din România prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, de la ora 14.00.