25 nov. 2020 | 15:44

Despărțire șocantă în showbiz. De ce și-a părăsit soțul, de fapt

Știri generale
Despărțire șocantă în showbiz. De ce și-a părăsit soțul, de fapt
Inca un cuplu celebru si-a spus adio

O altă despărțire zguduie showbiz-ul românesc. Astfel că fosta fată de oraș și celebrul impresar de fotbal au decis să meargă pe drumuri separate, după ce s-au iubit vreme de nouă ani de zile.

Despărțire șocantă în showbiz

Însă cei doi au avut, de-a lungul timpului, și episoade mai puțin plăcute în relație, însă au trecut cu brio peste toate. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Maya.

Este acesta anul despărțirilor în showbiz-ul românesc? După Pepe și Raluca, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, Andrei Ștefănescu și Antonia, iată că urmează cuplul format din Ramona Lăzuran și Cristi Voicu. Fosta domnișoară de oraș care tot timpul intra în scandaluri cu diverse mondenități părea că s-a cumințit. Ba chiar mai mult, rolul de mamă a făcut-o să-și dorească o viață de familistă, astfel că vestea că cei doi s-au despărțit a surprins pe toată lumea. Și nimeni nu ar fi crezut că cei doi vor ajunge într-o asemenea situație.

Însă momentele tensionate din familie există de mulți ani. Ne amintim că în 2012, Ramona Lăzuran pleca în toiul nopții de acasă, cu fetița în brațe. Dar nu s-ar fi certat cu soțul ei, ci cu soacra.

„Nu m-am certat cu iubitul atât de grav încât să mă mut de acasă niciodată. Acum aș fi ipocrită să spun că nu m-am certat niciodată cu partenerul de viață. (…) Din prea multă dragoste și afectivitate față de copilul meu nu am avut puterea să-mi angajez o bonă. Din păcate s-a ajuns în situația în care să nu am cu cine să-mi las copilul, deși locuiesc cu membri ai familiei în casă”, spunea Ramona Lăzuran în anul 2012, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce a declarat Ramona Lăzuran

Însă în acest moment, Cristi Voicu se află la internat la Matei Balș și a transmis un mesaj emoționant:

„Pentru prietenii mei adevărați care se gândesc la cea mai grea perioada prin care trec. Vă mulțumesc și iertați-mă dacă pe unii v-am repezit fiind în stările cele mai groaznice. Vă asigur că sunt un luptător și voi învinge. Viața îți testează cateodată forța și îi selectează pe cei mai puternici. Vom fi cât de curând posibil împreună prieteni!, este mesajul postat pe Facebook de Cristi Voicu.

Frumoasa Ramona Lăzuran a vorbit însă despre decizia de a divorța de soțul Cristi Voicu, un impresar de fotbal celebru din România. Bruneta susține că a fost o hotărâre luată de comun acord.

„Am luat de comun acord … hotărârea să ne despărțim. Din păcate, lucrurile care ne separă au depășit lucrurile care ne unesc, astfel ca despărțirea nu a mai putut fi evitată”, a declarat bruneta, potrivit Spynews.ro.

„Cred că am ales o soluție matură și chibzuită. Fiecare ne vom vedea de propriul drum, dar vom avea împreună grijă de fetița noastră, Maia. Pentru mine, …va fi întotdeauna tatăl Maiei, pentru care am tot respectul și admirația”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată.