Despărțire șoc în showbizul românesc. Vedeta care este din nou singură

Despărțire șoc în showbizul românesc. Vedeta care este din nou singură
O vedetă de la noi s-a despărțit de iubit.

O vedetă de la noi a rămas din nou singură. Tânăra i-a spus adio iubitului după o relație ferită de ochii lumii. Fanii acesteia au rămas fără reacție atunci când au auzit noile vești pentru că sperau ca povestea lor să o aducă pe ea în fața altarului. Cea din urmă făcuse declarații recente despre partenerul ei și totul părea că merge bine. Fata a postat mesajul ,,Single” pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a mărturisit că și-a găsit sufletul pereche. Iată despre cine este vorba!

Despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc: fanii vedetei au rămas uimiți

O vedetă de la noi a rămas din nou singură. Mai exact, Larisa Iordache și-a luat fanii prin surprindere cu un anunț. Ea a mărturisit printr-un mesaj scurt că statusul său amoros s-a schimbat recent. Acest lucru s-a petrecut la scurt timp după ce a făcut unele mărturii emoționante despre fostul partener.

Sportiva susținea cu puțin timp în urmă că și-a găsit sufletul pereche. Tânăra a postat mesajul ,,Single” pentru fanii ei. Cea din urmă a răspuns într-o sesiune de Q&A la o serie de întrebări. Un fan curios a aflat atunci că ea este din nou singură. Gimnasta a surprins pe toată lumea pentru că în urmă cu câteva zile spunea despre bărbatul în cauză că o face fericită.

„Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină, pentru că în principiu asta caut. (…) Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta.’, a mărturisit Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

„Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă”

Mai mult decât atât, Larisa Iordache a mai declarat că iubește și este iubită, iar acest lucru contează enorm pentru ea. Sportiva a subliniat tot atunci că preferă să fie discretă cu viața ei sentimentală pentru că nu dorește să dea prea multe explicații.

„Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă, îl și sec câteodată, că, na, așa suntem noi femeile. Dar întotdeauna încerc să nu depășesc limita, pentru că este foarte important să fiu în banca mea, indiferent de situație. (…) Încercăm să păstrăm totul pentru noi.

Nu ascund absolut nimic, însă mie mi-este drag, iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt. O viață privată este mult mai sănătoasă.’ a mai declarat gimnasta în urmă cu câteva zile.