Despărțire neașteptată în showbiz! Cuplul celebru care i-a luat pe toți pe nepregătite

Despărțire neașteptată în showbiz! Cuplul celebru care i-a luat pe toți pe nepregătite
Despărțire neașteptată în showbiz! La câteva luni după ce relația lor a fost făcută publică, vedetele au decis să pună capăt idilei.

Despărțire neașteptată în showbiz! Fanii cuplului au fost luați prin surprindere de vestea separării, mai ales în circumstanțele în care relația a fost confirmată public în urmă cu doar câteva luni. Se pare că vedetele ar fi fost implicate într-o legătură romantică, însă aceasta nu ar fi fost una exclusivă.

Despărțire neașteptată în showbiz!

Despărțire neașteptată în showbiz! Johnny Depp (59 ani) și Joelle Rich (37 ani), avocata care l-a reprezentat pe actor în procesul de calomnie împotriva publicației The Sun, în anul 2018, nu mai sunt împreună, anunță presa străină. Cei doi parteneri au decis să pună capăt relației romantice pe care o aveau.

O sursă apropiată cuplului a confirmat pentru publicația People că starul din „Pirații din Caraibe” și avocata din Londra au decis să pună capăt relației. Motivul pentru care vedetele au hotărât să-și continue viața pe drumuri separate nu au fost făcut publice până la momentul redactării acestui articol.

Johnny Depp și Joelle Rich au fost implicați într-o legătură mai aparte de mai multă vreme. Cei doi și-au menținut relația departe de ochii publicului și au evitat să vorbească public despre ea. Surse spun, însă, că legătura dintre parteneri nu a fost una foarte serioasă.

Reprezentantul lui Johnny Depp a fost contactat de presa străină, în speranța că va comenta informațiile de ultimă oră. Acesta nu a dat curs solicitărilor din partea jurnaliștilor până la momentul redactării articolului.

Ce fel de relație ar fi avut Johnny Depp și Joelle Rich

Avocata Joelle Rich a asistat la procesul de defăimare al lui Johnny Depp împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Lupta din instanța dintre cei doi a devenit virală, fiind urmărită de milioane de fani ai celor doi actori.

Joelle Rich nu a făcut parte din echipa de avocați care s-a ocupat de cazul starului din „Pirații din Caraibe”. Ea a fost prezentă la eveniment doar pentru a-și arăta susținerea față de celebritate. Vedetele au avut, într-adevăr, sentimente reciproce, însă relația amoroasă nu ar fi fost una exclusivă, potrivit presei internaționale.

Deși Johnny Depp și Joelle Rich au construit o relație deja de mai multă vreme, legătura dintre ei a fost făcută publică în urmă cu doar câteva luni. Imediat după apariția informației, cei doi au fost fotografiați în timp ce-și schimbau priviri și zâmbete chiar în timpul procesului împotriva lui Amber Heard.

Citește și: Fosta soție a lui Johnny Depp recunoaște că l-a bătut pe actor. La ce tratament l-a supus

Relația lui Johnny Depp și Joelle Rich a fost, însă, estompată de zvonurile potrivit cărora celebritatea se întâlnea în secret cu avocata Camille Vasquez. Aceasta din urmă a infirmat speculațiile, spunând că acestea erau „sexiste” și „lipsite de etică”.

Urmăriți Playtech.ro și pe