03 feb. 2020 | 14:04

Fosta soție a lui Johnny Depp recunoaște că l-a bătut pe actor. La ce tratament l-a supus

Știri generale
Fosta soție a lui Johnny Depp recunoaște că l-a bătut pe actor. La ce tratament l-a supus
Fosta soție a lui Johnny Depp recunoaște că l-a bătut pe actor. La ce tratament l-a supus

Daily Mail a scos la iveală niște înregistrări în care Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, recunoaște că a fost violentă cu actorul, dar în 2016, când ea și Johnny Depp s-au despărțit, tot ea a fost cea care l-a denunțat pentru violență domestică.

Fosta soție a lui Johnny Depp recunoaște că l-a bătut pe actor

Actrița Amber Heard a recunoscut, într-o înregistrare, că era violentă cu Johnny Depp și că, pe durata căsniciei, l-a agresat în câteva ocazii.
Aceasta a vorbit despre comportamentul ei într-o înregistrare din 2015, când atât ea, cât și Johnny Depp făceau ședințe de terapie de cuplu, vorbin despre problemele personale, rămase înregistrate pe telefonul mobil al lui Amber Heard și care acum au fost scoase la lumină de Daily Mail.

Nu știu care a fost mișcarea mâinii mele, dar ești bine, nu te-am rănit, nu ți-am dat un pumn, doar ți-am dat palme”, spune actrița pe înregistrare. Tot pe înregsirare, actorul îi cere soției să aibă grijă și să nu se ajungă la violență fizică. Că dacă este cazul, se despart și gata, fără să fie nevoie să se recurgă la violență. ”Nu pot să promit că totul va fi perfect. Nu pot să-ți promit că nu te voi mai răni fizic. La naiba, uneori mă enervez atât, încât mă pierd cu firea. Dar pot să-ți promit că voi face tot ce este posibil ca să mă schimb. Îți promit”, a spus Amber Heard.

”Te iubesc și vreau să fii soția mea”

Actorul, care era în vârstă de 52 de ani, nu ducea lipsă de relații sentimentale cu femei frumoase, până ce Amber Heard l-a cucerit. Într-o altă conversație, Depp își manifesta îngrijorarea pentru tipul de relație pe care îl aveau: ”Ți-am zis o dată, mi-e teamă că suntem într-o scenă a crimei în acest moment, nu trebuie să existe violență, ar trebui să ne despărțim și gata”, i-a spus acesta. ”Te iubesc și vreau să fii soția mea, iar eu soțul tău. Vreau să fiu un soț bun și dacă nu am fost, voi face tot posibilul pentru a reuși”.

Amber Heard și Johnny Depp s-au despărțit în 2016, iar actrița l-a denunțat pentru violență domestică, în afară de faptul că i-a pus ordin de restricție pentru așa-zisele agresiuni fizice pe care le-ar fi suferit din cauza lui Depp.
”Mi-a dat o palmă puternică, m-a luat de păr și m-a târât de pe scările din dreptul biroului meu, până în living și apoi până la bucătărie și în camera de oaspeți”, a declarat atunci Amber Heard. Apoi, l-a acuzat de atitudine violentă într-un articol publicat în ”The Washington Post”, la care actorul a răspuns cu o plângere pentru defăimare.

Îl bătea după ce lua ”substanțe interzise”

În mai 2019, Depp i-a cerut fostei soții o compensație de 50 de milioane de dolari, declarând că el a fost cel care a suferit abuzuri pe timpul relației, arătând chiar imagini cu fața bătută, la fel ca ea.
Actorul din Pirații din Caraibe a declarat că actrița se purta violent din cauza adicției de substanțe: ”Ea a fost făptașul, iar eu victima. În timp ce combina amfetamine de pe rețetă cu medicamente fără rețetă cu alcool, domnișoara Heard a comis nenumărate fapte de violență domestică împotriva mea, care în anumite cazuri mi-au provocat răni corporale grave, deseori în prezența unui martor extern”, a declarat acesta.

”Mă bătea, îmi dădea pumni și picioare. Arunca cu obiecte în mine, cu sticle, lumânări aprinse, telecomenzi TV. Înnebunea și arunca cu sticlele”, a mai adăugat. Actorul a povestit că asta s-a întâmplat când i-a cerut să semneze un contract prenupțial, după ce s-au căsătorit, în 2015. ”A trebuit să mă supun la trei operații estetice de reconstrucție a degetului. Mi-a fost teamă că-mi voi pierde degetul, brațul și chiar viața”, a mai declarat actorul.

Avocatul apărării al lui Amber Heard a respins acuzațiile și a emis un comunicat: ”Sunt tot mai clare încercările disperate ale lui Depp și ale sfătuitorilor săi de a-și reînvia cariera, inițierea unui litigiu nesoluționat împotriva atâtor persoane care au fost cândva aproape de el „. Înregistearea audio a avut mare ecou pe rețelele de socializare. Sub hashtag-ul #JusticeForJohnnyDepp (n.red. dreptate pentru Johnny Depp), mai mulți utilizatori vor să ”spele” imagienea actorului, a cărei reputație a avut de suferit în urma denunțului fostei sale soții.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro