17 feb. 2021 | 14:11

Doinița Oancea, furioasă de ziua ei. Ce a pățit vedeta la shopping, în mall

Monden
Doinița Oancea, furioasă de ziua ei. Ce a pățit vedeta la shopping, în mall
Doinita Oancea, furioasa de ziua ei

Frumoasa Doinița Oancea a împlinit 38 de ani zilele trecute și a petrecut alături de familie și prieteni, așa cum se cuvine. Deși a ținut-o numai într-o veselie timp de o săptămână întreagă, se pare că actrița s-a supărat teribil chiar de ziua ei naștere. Ce a pățit bruneta la cumpărături în mall. A răbufnit și le-a povestit imediat fanilor. 

Ce a enervat-o la culme pe Doinița Oancea fix de ziua ei de naștere

Doinița Oancea a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, pe care a petrecut-o în dulcele stil caracteristic, alături de familie, prieteni și toate persoanele dragi din viața ei. Dar, deși zilele de naștere sunt un prilej de bucurie, actrița a avut parte de un mic episod care a enervat-o la culme fix de ziua ei. Bruneta a clacat și le-a povestit totul admiratorilor săi de pe rețelele sociale.

Pentru că viața de actor este una foarte solicitantă, vedeta a lucrat chiar și de ziua ei de naștere. Incidentul petrecut în mall, când se afla la cumpărături, i-a pus capac. Doinița a intrat într-un magazin în care se vindeau produse cosmetice, unde, spre dezamăgirea brunetei, nu a putut testa niciun produs.

„Am ajuns în mall, cu treabă. Când să plec am vrut să îmi cumpăr niște produse de makeup. Am intrat într-un magazin, dar nu am mai făcut-o pentru că mă enervează teribil că nu pot testa pe piele nuanțele…Urmează zile cu niște hârțogărie pentru cursurile de actorie și urăsc asta, birocrația nu este de mine. Eu sunt pe făcut frumos și de lucrat ce știu eu!”, le-a mărturisit Doinița Oancea fanilor săi de pe Instagram.

Doinița Oancea a pierdut doi membri ai familiei în ultimele luni

Cu toate acestea, bruneta a reușit să se bucure, într-un final, de ziua ei de naștere și a celebrat evenimentul cum se cuvine. Doinița Oancea are o siluetă de invidiat și are întotdeauna grijă ce mănâncă, însă, de data asta frumoasa actriță a făcut o excepție și s-a răsfățat cu tot ce i-a poftit inima. Doinița Oancea nu este adepta dietelor stricte și preferă să adopte un stil de viață sănătos, care să-i permită să își mai facă și câte o poftă culinară, din când în când.

„Am mâncat foarte multe prostii pentru că ziua mea s-a întins pe aproape o săptămână de sărbătorit și mă întorc înapoi la stilul sănătos.”, a completat vedeta pe Instagram.

Deși este o persoană mereu cu zâmbetul pe buze, Doinița Oancea a avut parte de câteva lovituri crunte în ultimele luni de zile. Vedeta a avut două decese în familie, un unchi și o mătușă, care s-au stins din viață, la o distanță de 43 de zile unul de celălalt, la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro