Descoperirea șocantă pe raftul cu condimente al unui supermarket: ”Era la 20 cm de fața mea” VIDEO

Descoperirea șocantă pe raftul cu condimente al unui supermarket: ”Era la 20 cm de fața mea” VIDEO
Descoperirea șocantă pe raftul cu condimente al unui supermarket:

O femeie din Australia a făcut o descoperire șocantă în timp ce se afla supermarket pentru a-și face cumpărăturile. Astfel, un piton lung de trei metri a surprins-o pe ea, dar și pe ceilalți cumpărători dintr-un supermarket din Sydney. Șarpele aluneca de-a lungul unui raft din secțiunea condimentelor.

Descoperirea șocantă pe raftul cu condimente al unui supermarket

”Numai în Australia!”, a scris Hilary Leigh într-o postare pe Facebook când a distribuit un video cu șarpele mare la supermarketul Glenorie din nord-vestul orașului Sydney.

Helaina Alati, clienta în cauză, se afla chiar la raionul cu mirodenii pentru cina de luni seară, când și-a întors capul spre dreapta și „la doar 20 cm de fața mea” a văzut pitonul cu diamante. „Voia doar să salute”, a spus ea pentru Guardian Australia.

Alati a spus că inițial șarpele a fost ghemuit în spatele condimentelor. „Zeci de oameni trebuie să fi trecut pe lângă el”, a spus ea.

Nu sunt veninoși, dar pot provoca o mușcătură dureroasă

Personalul de la Woolworths „a reacționat rapid și calm” înconjurând zona pentru siguranța clienților, a spus purtătorul de cuvânt al supermarketului.

„Este norocos că am fost cea la care a apărut”, a spus Alati. „Majoritatea oamenilor s-ar fi speriat”.

Lucrând înainte ca salvator de animale sălbatice, ea a reușit să recupereze echipamentul necesar din casa ei din apropiere ca să îndepărteze în siguranță șarpele neveninos. L-a eliberat în tufișurile din apropiere.

„A fost calm și deloc agresiv”, a spus Alati. „Nu era într-o poziție defensivă. S-a strecurat direct în geantă. Sunt obișnuită să văd șerpi în locuri ciudate, dar nu m-aș fi așteptat să fie într-un supermarket „.

Pitonii diamant se găsesc în zonele de tufișuri și în parcurile naționale din Sydney, dar adesea rămân nedescoperiți din cauza obiceiurilor lor nocturne și de mișcare lentă.

„Pitonul nu este la fel de răspândit în Sydney ca odinioară și, deși nu este considerat pe cale de dispariție, este sub presiunea distrugerii habitatului”, afirmă muzeul pe site-ul web.

„Pitonii nu sunt veninoși, dar pot provoca o mușcătură dureroasă.” Glenorie este o suburbie rurală din Sydney, la periferia orașului.

Australia, oficial Uniunea Australiei, este o țară ce ocupă în integralitate continentul cu același nume, insula Tasmania și alte insule mai mici. Australia este cea de-a șasea țară în lume după mărime.

Australia este cea de-a 12-a economie a lumii după mărime, dar și este pe-al cincilea loc după venitul pe cap de locuitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI