09 iun. 2022 | 11:36

Descoperire șocantă a polițiștilor din Craiova. Ce au găsit oamenii legii în geanta unui om al străzii. Siguranța cetățenilor, în mare pericol

News
Descoperire șocantă a polițiștilor din Craiova. Ce au găsit oamenii legii în geanta unui om al străzii. Siguranța cetățenilor, în mare pericol
Tânăr, asaltat de oamenii legii Poză ilustrativă

Scene șocante au avut loc în Craiova, în noaptea de miercuri spre joi, atunci când un echipaj al Poliției Locale a identificat un tânăr de 22 de ani, fără adăpost, care prezenta asupra sa o armă cu încărcător și 30 de cartușe. Imediat după verificările făcute de oamenii legii, bărbatul a fost condus la secția de Poliție, acolo unde i s-a întocmit dosar penal. În urma interogatoriului la care a fost supus, bărbatul a făcut dezvăluiri neașteptate cu privire la proveniența armei.

De unde avea omul străzii un pistol

Polițiștii din Craiova au fost șocați să descopere după o verificare atentă a bagajului unui om al străzii, că acesta ascundea o armă cu încărcător și 30 de cartușe cu calibrul de 9 milimetri, pe care ar fi putut să o folosească asupra oricui, creând o adevărate tragedii. Potrivit declarațiilor făcute de tânăr, acesta ar fi adus pistolul din Franța și nu l-ar fi declarat la punctul de trecere a frontierei. Imediat după descoperirea făcută de autoritățile competente, arma a fost reținută la sediul Poliției Locale, urmând a fi efectuate cercetările.

„În noaptea de 8/9 iunie, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliție locală din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova s-a prezentat la sediul Secției 5 Poliție Craiova, însoţit de un bărbat de 22 de ani, din Craiova, persoană fără adăpost, asupra căruia, cu ocazia legitimării și verificării bagajului s-a găsit o arma din categoria celor supuse autorizării, prevăzută cu încărcător și 30 cartușe.

Persoana depistată a declarat că ar fi cumpărat arma din Franța și ar fi introdus-o în România fără a o declara la punctul de trecere a frontierei. Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Dolj.

Instituția a anunțat, de asemenea, pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă, urmând ca la finalul cercetărilor să fie stabilite sancțiunile impuse pentru fapta sa. Momentan nu au fost făcute publice motivele pentru care bărbatul deținea o armă.

Gest admirabil făcut de un om al străzii din Botoșani

La poli opuși acestor persoane care reprezintă un pericol public pentru populație, există și oameni ai străzii care ajută atunci când au ocazia, oferind o lecție de umanitate pentru fiecare dintre noi. Acesta a fost și cazul unui bărbat din Botoșani, care deși nu avea bani și locuia pe străzi, a dorit să predea Poliției o sumă de bani în valoare de 20.000 de lei, găsită într-un container.

„Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoşani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Nicoleta Federciuc, citată de Agerpres.

 

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro