Descoperire halucinantă în stomacul unui bărbat din Cluj-Napoca. Poliția a deschis o anchetă imediat

Descoperire halucinantă în stomacul unui bărbat din Cluj-Napoca. Poliția a deschis o anchetă imediat
Ce au gasit medicii in stomacul unui barbat pe care l-au operat

Descoperire halucinantă în stomacul unui bărbat din Cluj-Napoca. Poliția a deschis o anchetă imediat. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost informată de reprezentanții unei instituții medicale din oraș, cu privire la faptul că în cadrul unei operații chirurgicale, făcută joi, au extras din stomacul unui bărbat de 35 de ani un lingou de aliaj galben.

Ce au găsit medicii din Cluj-Napoca în stomacul unui bărbat operat. Au anunțat imediat poliția

Doctorii de la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie (IGRH) „Dr. Octavian Fodor” din Cluj au extras din stomacul unui bărbat un lingou de 250 de grame, astfel că au anunțat poliția.

Verificările efectuate de polițiștii clujeni au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, însă ținându-se cont de starea post chirurgicală a celui operat, până acum nu s-a putut realizaanchetarea acestuia, informează un comunicat al poliției citat de Mediafax.

Cât cîntărește lingoul de aur

Potrivit managerului IRGH, Mihai Mleşniţe, lingoul ar avea 250 de grame şi aproximativ 6,3 centimetri lungime. De asemenea, din primele informații, bărbatul în cauză ar fi spus că l-a înghiţit din greșeală.

„Este vorba despre un lingou de aur de 250 de grame. Medicul de gardă m-a sunat să mă întrebe cum să procedeze într-o astfel de situaţie. I-am spus să îl opereze pe bărbat, să scoată lingoul şi să anunţe poliţia”, a declarat presei, vineri, managerul unităţii medicale, Mihai Mleşniţe.

Poliția continuă cercetările

În cauză, poliția din Cluj-Napoca continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Nu în ultimul rând, bărbatul din stomacul căruia a fost extras lingoul de 250 de grame de aur este din județul Bistrița-Năsăud.

Ce a înghițit un bărbat din Australia

Un alt caz, aproape la fel de ciudat ca și cel prezentat mai sus, s-a petrecut în Australia. David Dowell, de 34 de ani, tată a 3 copii, a acceptat o provocare în timpul unei petreceri de Crăciun. Bărbatul a fost de acord să înghită o șopârlă Gecko. La 10 zile după provocarea îndeplinită, bărbatul a murit în chinuri groaznice.

Astfel, la 3 zile după ce a înghițit șopârla, bărbatul a început să se simtă rău. Bărbatul a fost dus la Mater Hospital din Brisbane, „în agonie absolută”, pe data de 28 decembrie. Chiar dacă bărbatul se simţea foarte rău, personalul medical a refuzat să îl interneze, crezând că este vorba despre o simplă indigestie. L-au internat la insistenţele familiei.

Bărbatul care a înghițit șopârla a murit în chinuri

La o zi după aceea, bărbatul a fost diagnosticat cu salmonella. Cu toate astea, David Dowell avea simptome mult mai grave: vomita bilă, avea abdomenul foarte umflat, plămânii au început să se umple cu fluid, iar urina era neagră.

Şapte zile mai târziu, David Dowell a murit în timpul operaţiei. Conform familiei, bărbatul începuse să putrezească de la interior.