Deputat USR, declarații halucinante despre Nașterea Domnului: “Un copil cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea”. Postare bizară pe Facebook

Deputat USR, declarații halucinante despre Nașterea Domnului: “Un copil cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea”. Postare bizară pe Facebook
Declarații halucinante espre Nașterea Domnului. Ce afirmații șocante a făcut un deputat USR?

Un deputat USD a postat un mesaj cel puțin bizar pe o rețea de socializare. Ce afirmații care au trezit semne de întrebare a făcut acesta și ce spune despre Nașterea Domnului? Cum a legat acest lucru de nepăsarea autorităților față de copiii uitați ai României?

Deputat USR, declarații halucinante despre Nașterea Domnului

Iulian Bulai, deputat USR, a postat un mesaj extrem de bizar pe rețelele de socializare, cu ocazia Nașterii Domnului. Bulai a șocat pe toată lumea cu povestea sa spusă într-un mod halucinant. Firul poveștii creștine exista, dar modul în care a fost pusă în scenă venirea pe lume a lui Iisus i-a uimit pe cei mai mulți dintre români. Fecioara Maria este creionată a fi o adolescentă, mama surogat, care a acceptat să facă un copil cu un bărbat trecut de prima tinerețe, fără ca acesta să fie căsătorit cu ea, implicit trecând peste condițiile puse de religia în cauză. În mesaj, deputatul USR mai arată că în fiecare an în România 2.000 de copii sunt declarați greu adoptabili, iar peste 1.000 au fost traficați în Marea Britanie până în anul 2007.

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut”
Iulian Bulai

Iulian Bulai, deputat USR, postare halucinantă pe Facebook
Iulian Bulai, deputat USR, postare halucinantă pe Facebook

„Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus”

„Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori. Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție. Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie. Anual aprox. 2000 de copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007”
Iulian Bulai

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI