Dennis Man, pe lista de achiziții a formației AC Milan. Care este rolul lui Paolo Maldini în această afacere și cât costă jucătorul

Dennis Man, pe lista de achiziții a formației AC Milan. Care este rolul lui Paolo Maldini în această afacere și cât costă jucătorul

Dennis Man ar putea ajunge în iarnă din nou în Serie A. Jurnaliștii italieni scriu că AC Milan este foarte interesată de internaționalul român, urmărit cu mare atenție de antrenorul Stefano Pioli și directorul sportiv Paolo Maldini. Fotbalistul este titular la AC Parma și a marcat două goluri în acest sezon.

Dennis Man, urmărit de AC Milan. Paolo Maldini și Stefano Pioli sunt interesați de el

Dennis Man a trecut de perioada mai grea, cauzată de accidentarea din finalul sezonului trecut, iar evoluțiile lui bune nu au trecut neobservate. A marcat două goluri în campionat, dar a fost și cel care a deschis drumul naționalei României spre victoria din meciul cu Bosnia, ultimul duel din grupa din Liga Națiunilor. Tricolorii s-au impus cu 4-1, dar au terminat pe ultimul loc. Cu toate acestea, selecționerul Edi Iordănescu a fost reconfirmat în funcție.

Jucătorul român se află de mai multă vreme în atenția formației AC Milan. Directorul sportiv, Paolo Maldini, îl urmărește cu mare atenție. Și antrenorul campioanei Italiei este încântat de el.

„Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență. La Parma din 2021, aripa română are un contract ce va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție de forță în eventualele negocieri cu AC Milan.

Deocamdată, fotbalistul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, a anunțat seriebnews.com.

AC Parma i-a stabilit suma de transfer lui Dennis Man

Dennis Man a fost transferat la AC Parma pentru suma de 11 milioane de euro, plus alte două în funcție de performanțele echipei cu jucătorul român pe teren. Salariul lui este unul foarte bun. Giovanni Becali a dezvăluit că fostul jucător de la FCSB câștigă 1,2 milioane de euro pe an.

Dennis Man este urmărit și de alte două echipe, Udinese și Sassuolo, iar AC Parma a fixat suma de transfer: șapte milioane de euro.

Formația antrenată de Fabio Pecchia se află pe locul 8 în Serie B la șase puncte de primul loc. Obiectivul din acest sezon este promovarea! AC Parma are o problemă serioasă cu Valentin Mihăilă. Fotbalistul s-a accidentat pe 10 septembrie, iar jurnaliștii au aflat că recuperarea va fi lungă și poate dura chiar câteva luni.