Giovanni Becali a dezvăluit câte milioane de euro câștigă Dennis Man și Valentin Mihăilă la AC Parma. „De ce să plece, nu sunt bine?” – EXCLUSIV

Giovanni Becali a dezvăluit câte milioane de euro câștigă Dennis Man și Valentin Mihăilă la AC Parma. „De ce să plece, nu sunt bine?” - EXCLUSIV

Giovanni Becali a acordat un interviu exclusiv pentru playtech.ro în care a dezvăluit ce oferte a avut Darius Olaru, ce echipă mare s-a interesat de Octavian Popescu, care a fost jucătorul pe care i l-a propus lui Jose Mourinho, dar a dezvăluit și ce salarii foarte mari câștigă fotbaliștii români care joacă în liga a doua din Italia. După Olimpiu Moruțan am aflat acum și care sunt contractele pe care le-au semnat Dennis Man și Valentin Mihăilă, internaționalii români de la AC Parma.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, contracte de multe milioane de euro în Serie B

Dennis Man și Valentin Mihăilă au avut probleme sezonul trecut la AC Parma, o formație care și-a propus să promoveze, dar care a terminat campionatul pe locul 12. Jucătorii români au început  însă foarte bine noul sezon. Amândoi au fost titulari și au marcat în partida cu Bari, iar cei doi internaționali români au fost lăudați de fani și de jurnaliști. Duelul s-a terminat la egalitate 2-2.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost aduși la AC Parma de Giovanni Becali. Au semnat amândoi contracte pe cinci ani, iar salariul lor nu a avut de suferit chiar dacă echipa se află în liga a doua din Italia.

„Amândoi au salarii foarte bune: 1,2 milioane de euro fiecare. Nu este bine? Este foarte bine pentru doi jucători tineri care au multe de demonstrat. Mihăilă a fost împrumutat la Atalanta, dar nu a rămas acolo. Eu spun că este mai bine. A învățat multe lucruri în Serie A și cred că o să meargă mai bine”, a declarat Giovanni Becali, într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro.

Asta înseamnă că fiecare internațional român va câștiga șase milioane de euro din contractul cu AC Parma.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, de neclintit de la AC Parma

În iarnă, jurnaliștii din Italia au scris destul de mult despre dorința celor doi jucători de a pleca de la AC Parma. De Dennis Man s-au interesat Galatasaray și Salernitana, iar Valentin Mihăilă a fost împrumutat la Atalanta, dar nu a convins și s-a întors la formația patronată de miliardarul american Kyle Krause. În această vară nu s-a mai vorbit despre echipe care s-au interesat de cei doi jucători. AC Parma are mare nevoie de ei pentru a încerca să promoveze, așa că a sistat din start orice discuție.

„De ce să se gândească să plece? Nu sunt bine unde sunt? Crezi că nu sunt bine? Sunt foarte bine! Man și Mihăilă sunt doi jucători cu care Parma vrea să ajungă în Serie A. Au cel mai bogat patron din fotbalul italian!

Kyle Krause are o cifră de afaceri de peste două milliarde de euro doar în Reggio Emilia. Nu are nicio problemă!

Dacă a plătit 11 milioane de euro în 24 de ore pentru Dennis Man, plus că mai sunt și niște bonusuri de vreo două milioane de euro. În total 13 milioane! Mihăilă, bum, 8,5 milioane imediat după ce s-a semnat contractul”, a declarat Giovanni Becali.

Impresarul a dezvăluit și care este contractul lui Olimpiu Moruțan: 750.000 de euro pe an. (Citiți aici interviul integral cu Giovanni Becali).